Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu anda tek yabancı hakkımız var zaten. Baros hala gitmedi

-------------------------------------Fernando Muslera---------------------------------------

---------------------------Semih Kaya------------------Serdar Aziz-------------------------

Eboue--------------------------------------------------------------------------------Carlinhos

--------------------------------Felipe Melo-------------Selcuk Inan--------------------------

Engin Baytar------------------------------------------------------------------------Kerim Frei

-----------------------------------------Diego Ribas---------------------------------------------

------------------------------------------------------Burak Yilmaz--------------------------------

Serdar Aziz <-> SerdarTaşçı

:yenieek:

Bernard'in her hareketi top kokuyor.

Carlinhos'a para harcamaya deger mi bilmiyorum. Riera'da o kadar oynuyor yani. Bir macla da ahkam kesmek istemem.

Maçı nerde izlediniz? Bernard'ın dayanıklılığı nasıl, bu yaşta avrupada zorlanmaz mı, gole yakın biri mi, topsuz oyunu, son vuruşu nasıl?

Carlinhos bana ince geliyor, yere sağlam basıyor mu, kademe anlayışı nasıl?

Maçı nerde izlediniz? Bernard'ın dayanıklılığı nasıl, bu yaşta avrupada zorlanmaz mı, gole yakın biri mi, topsuz oyunu, son vuruşu nasıl?

Futbolu bizden kaliteli adamların nie zorlansın :D

hoşgeldin Fatih Hocam buyur soluklan :asd:

Gokhan Suzen'i hangi mantikla almiyoruz anlamakta gucluk cekiyorum. Hakan'dan kotu mu? Bonservisi tas catlasa 2 milyon euro. Al iste mis gibi yedegin olur, yeri gelir sol acik oynatirsin

S.Aleyküm G.Süzenide bjk aldığına göre yerli sol bek almayacağız

Gokhan Suzen'i hangi mantikla almiyoruz anlamakta gucluk cekiyorum. Hakan'dan kotu mu? Bonservisi tas catlasa 2 milyon euro. Al iste mis gibi yedegin olur, yeri gelir sol acik oynatirsin

1.1m€ İbb.ye

300 bin euro Gökhan'a diyorlar

gelde Çağlar ve Hakan varken üzülme :sad007:

[video=youtube_share;hEYbR24IqY8]https://youtu.be/hEYbR24IqY8[/video]

şöyle kanat değiştirecek paslar atan sol bek lazım bize

Her giden oyuncunun arkasından niye biz almadık mı diyeceksiniz beyler :confused:

-------------------------------------Fernando Muslera---------------------------------------

---------------------------Semih Kaya------------------Serdar Aziz-------------------------

Eboue--------------------------------------------------------------------------------Carlinhos

--------------------------------Felipe Melo-------------Selcuk Inan--------------------------

Engin Baytar------------------------------------------------------------------------Kerim Frei

-----------------------------------------Diego Ribas---------------------------------------------

------------------------------------------------------Burak Yilmaz--------------------------------

Serdar'a 10 milyon euro istemiş Bursa, Diego desen Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum diyor, Kerim gelse (ki onun da gelmesi baya zor) bu kadroya göre Riera, Amrabat, Hamit, Emre alayını yedek kulübesine yollayacağız devre arası satma şansımız yok.

Kısacası devre arası zor bence bu kadro.. Hatta zordan da öte imkansız gibi bir şey.

--------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------------

Eboue----------------Semih----------------------------------Dany-------------------------Carlinhos

Hamit---------------------Selçuk----------------------Melo-------------------------Riera (Amrabat)

-----------------------------Burak--------------------Umut----------------------------------------------

forvete alternatif olarak da Eren gelirse Burak, Umut, Eren, Elmander sezon sonuna kadar götürür. Bir de yedek kalmayı sorun etmeyecek çok yönlü hücum oyuncusu -mesela Benayoun- fena olmaz gibi...

şahsen bugün için daha fazlasını beklemiyorum.

ha stopere Serdar Taşçı gelirse, o zaman hamle şansımız ciddi şekilde artar ve 10 numaraya kaliteli bir oyuncu alınabilir tabi.

Roni ile ayni takimda oynamasina ragmen estetik olarak Roni'den daha önplandaydi. Avrupa'da takir takir oynar, bizim lig'de ise belli bir uyum surecine kadar bicerler. Fizigi cok saglam degil.

Carlinhos öyle cok özellikli bir bek gibi gelmedi bana. Yani Riera'yi kenara hapsedecek bir oyuncu degil gibi. Ofansif bir bek, topla hucuma cikislari fena degil. Asagi yukari Riera kadar diyelim. Bahsedilen 4-6 milyon civari paralari eder mi? Bende degmez.

Cok guzel yapti BJK. Bizimkiler hala neyle ugrasiyorlar! Fatih Terim'den rahatsiz olduklarini aciklasinlar hepimiz rahatlayalim

Bülent hoca elinde olsa bırakmazdı bence Gökhan'ı

Her giden oyuncunun arkasından niye biz almadık mı diyeceksiniz beyler :confused:

Ben bjk almadanda alalım diyordum, kontenjan açısından sol beki yerli almamız iyi olacaktı.Ah vah çekmeye gerek yok ama solbek durumumuzda ortada :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt