Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Frei+Carlinhos gelsin. Raziyim.

Ara Transfer Döneminde beklentiyi alt siradada tutalim.

ceyhun baros çağlar gitsin , kazım geri gelsin , elmander form tutsun razıyım :o

İBB ye Çağlar + 500 bin versek kabul ederdi

Bir dönemde 2 sol bek niye alalım yahu.

Sanki her bölge alternatif kaynıyor da tek mevkiye 2 adam alıyoruz.

Her giden oyuncunun arkasından niye biz almadık mı diyeceksiniz beyler :confused:

Ulkede kaliteli yerli sikintisi variken Gokhan Suzen'i 1.1 milyon euro ya transfer etmek basiri degilmidir.

Carlinhos'un yedegi Hakan Balta olacaksa kimse aglayip sizlanmiyor. Sadece biz istedigimizde 5-10 milyon euro fiyat cekiliyor..

Ne gökhan süzenmis arkadas.sanki dani alvesi aldilar.aynisini sikeciler hasan ali kaldirimi alincada salladi.ben ozamanda demistim almanyada tonla kaldirim var diye.sonuc ortada

Serdar'a 10 milyon euro istemiş Bursa, Diego desen Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorum diyor, Kerim gelse (ki onun da gelmesi baya zor) bu kadroya göre Riera, Amrabat, Hamit, Emre alayını yedek kulübesine yollayacağız devre arası satma şansımız yok.

Kısacası devre arası zor bence bu kadro.. Hatta zordan da öte imkansız gibi bir şey.

--------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------------

Eboue----------------Semih----------------------------------Dany-------------------------Carlinhos

Hamit---------------------Selçuk----------------------Melo-------------------------Riera (Amrabat)

-----------------------------Burak--------------------Umut----------------------------------------------

forvete alternatif olarak da Eren gelirse Burak, Umut, Eren, Elmander sezon sonuna kadar götürür. Bir de yedek kalmayı sorun etmeyecek çok yönlü hücum oyuncusu -mesela Benayoun- fena olmaz gibi...

şahsen bugün için daha fazlasını beklemiyorum.

ha stopere Serdar Taşçı gelirse, o zaman hamle şansımız ciddi şekilde artar ve 10 numaraya kaliteli bir oyuncu alınabilir tabi.

Serdar Aziz = Gökhan Zan + 5 Milyon

Kerim Frei = 15 Milyon

Benayounda süper fikir = 5-7 Milyon civarinda kapat. 10 Numara alma, kanatlarin aksin.

Seneye Burakin yanina birtane süper forvetle Transfer yapma, parada fazla harcamamis olursun.

Schalke turunu gecersen zaten bu paralarin hepsi dönmüs olacak.

Yav Carli yokken Riera falan oynar. Takımın hücumcusu eksik, stoper rotasyonu zayıf..Önce oraları kapatalım

Bernard'da Shaqiri,Suarez gibi forum efsanesi olacak.

Alınırsa son yılların en büyük transferi olur. Çağ atlatır o küçük yaşta.

Alt yapidan sol bek koysak en az g.süzen kadar oynar

--------------------Muslera----------------------

Eboue-----------Semih-------Ömer Toprak--------------Riera

Hamit----------Melo----------Selcuk----------------Amrabat

--------------Bernard----------Burak---------------------

sol bek kesin alacaksak ve gökhan süzen i almıyorsak kesinlikle carlinhos u alacağız.. başka yolu alternatif olduğunu sanmıyorum. tabi sol bek alacaksak

Ne gökhan süzenmis arkadas.sanki dani alvesi aldilar.aynisini sikeciler hasan ali kaldirimi alincada salladi.ben ozamanda demistim almanyada tonla kaldirim var diye.sonuc ortada

Sadece H.Ali mi ?

Orhan Şam

Serdar Kesimal

Özer

Sezer

Ali bilmemne vardı unuttum soyadını

vs. vs. vs.

cidden saymakla bitmez ... Ne zaman BJK ya da FB bir anadolu topçusu alsın hemen yakınmalar başlar off en iyi Türk'leri kaptılar diye ama hiçbirinden bir cacık olmayacağıda belli olur en yakın zamanda ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt