Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Federasyona güncel kadroyu gönderdiğinde baros ismini vermezsin olur biter. O kadar dert etmemeli onu. Yani şuan 2 yabancı hakkımız var.

Sözleşmeli oyuncun futbolcu dondurmak isterse eğer o zaman o hakkın var.

hahah ağzımdan aldın valla :asd:

öle abidik gubidik yorumlar varki. sanki Hoca başarısız olursa başkanın işine gelecek.

la adamın milyar dolarlık şirketi var böyle küçük saray entrikaları ile uğraşırmı

Sadece H.Ali mi ?

Orhan Şam

Serdar Kesimal

Özer

Sezer

Ali bilmemne vardı unuttum soyadını

vs. vs. vs.

cidden saymakla bitmez ... Ne zaman BJK ya da FB bir anadolu topçusu alsın hemen yakınmalar başlar off en iyi Türk'leri kaptılar diye ama hiçbirinden bir cacık olmayacağıda belli olur en yakın zamanda ...

Orhan Şam için Türk Alves kaçtı gitti elimizden yıllarca çok ağlayacağız yazan vardı çok net hatırlıyorum :D

çok fazla turkspor okuyorsun galiba

valla ben okuyorum

Atıfta bulunduğuna göre sizde okuyorsunuz galiba

Yaptıkları haberleri,yorumları afakide bulmuyorum

Yönetim içinde veya başkanın etrafında Fatih terimden-teknik yönetimden memnun olmayan kişilerin bulunduğundanda eminim

valla ben okuyorum

Yönetim içinde veya başkanın etrafında Fatih terimden-teknik yönetimden memnun olmayan kişilerin bulunduğundanda eminim

seni biliyorum artık. kendi gözlerin ile bile görsen fikrini değiştirmessin sen :lol:

Onur dışında bu ülkeden alınacak ne yerli ne yabancı topçu var. Alper,Serdar Aziz ve Soner de belki.

sezon seonu hakanin ve caglarin sözelesmeleri bitiyor, onun icin mecburen bir yerli sol bek lazim yedek külübesine gökhan da fena olmazdi heralde. eger bir tane yerli sol bek bulamasak korkarim ki hakan balta yine bizde kalir

Sadece H.Ali mi ?

Orhan Şam

Serdar Kesimal

Özer

Sezer

Ali bilmemne vardı unuttum soyadını

vs. vs. vs.

cidden saymakla bitmez ... Ne zaman BJK ya da FB bir anadolu topçusu alsın hemen yakınmalar başlar off en iyi Türk'leri kaptılar diye ama hiçbirinden bir cacık olmayacağıda belli olur en yakın zamanda ...

Ersan Gulum'u bjk aldiginda daha lig baslamadan gitti sampiyonluk yerli kalitesi dusuk diye aglayanlar vardi:D

valla ben okuyorum

yav tabi ki vardır neden olmasın bu kadar çok insanın olduğu bir yerde herkes birbirini sevmek zorunda değilki ... Okulda tüm arkadaşlarını severmiydin yani en basitinden bir örnek ... Bunları büyütmek mantıksız elbet olur bu tarz şeyler insanız sonuçta ...

Sözleşmeli oyuncun futbolcu dondurmak isterse eğer o zaman o hakkın var[/.QUOTE]

Dondurmak istemesi mi kalmış adam zaten takımda yer bulamıyor ve sezon sonu gidecek onu bekliyor parasınıda alıyor zaten yattığı yerden alacak. O kadar ince işlere takacaksak işimiz var ha.

İyi o zaman culio'nun sözleşmesini bugün fesh etsin mersin hiç yabancı kontenjanımız kalmasın :lol:

O bahsettiğiniz sitenin haberlerini dahi paylaşmak forumumuzda yasak.

Çok ciddi ruhsal sorunları var o adamın ciddiye almamanızı öneririm. Haberlerini beğenmeyenlere falan küfür yazıyor koca adam :D

Ersan Gulum'u bjk aldiginda daha lig baslamadan gitti sampiyonluk yerli kalitesi dusuk diye aglayanlar vardi:D

Aynen öyle biraz daha düşünsek daha kimbilir neler gelir aklımıza ...

Açıkçası şuanda elimizden kaçırırsak üzülceğim iki oyuncu var Türkiye'de birisi Onur birisi Alper diğerleri hiç de önemli değil bence ...

Liverpool Nuriyi birakir, Nuri de tuttugu takima gelmek isterse 3-5 milyona anlasiriz Real ile.

Kaliteli mi kaliteli yerli futbolcu piyasamizda 3-5 milyon Nuri icin = esantiyon parasidir

valla ben okuyorum

Oyle zaten..

- Bu laf sokma cabalarini anlamiyorum. Hayir 14-15 olsa neyse..

Amrabat icin basariz olacak dedigim de neler dendigini siz benden Cok Net Daha iyi Hatirliyorsunuzdur

Sözleşmeli oyuncun futbolcu dondurmak isterse eğer o zaman o hakkın var[/.QUOTE]

Dondurmak istemesi mi kalmış adam zaten takımda yer bulamıyor ve sezon sonu gidecek onu bekliyor parasınıda alıyor zaten yattığı yerden alacak. O kadar ince işlere takacaksak işimiz var ha.

İyi o zaman culio'nun sözleşmesini bugün fesh etsin mersin hiç yabancı kontenjanımız kalmasın :lol:

renktaş hatırla Hagi zamanında Misimovic 2. yarı full yattı ve onun kontenjanına adam alamadık

nuri şahin transferi yoklanmalı kesin , artık nurinin de özgüveni iyice düştüğü için üst düzey liglerde oynamayı gözü yemeyebilir , kendisini burada kanıtlayıp tekrar oralara dönme düşüncesi olabilir belki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt