Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyaz TV haberleri:

Carlinhos'un 5 milyon euro serbest kalma maddesi var. Galatasaray bu maddeyi kullanarak transferi bitirecek.

Orta saha için gene Sneijder ismini verdiler sadece.

Ben Nuri'nin bonservisiyle bu yaşta Türkiye'ye gelceğini hiç sanmam çünkü Almanya'da falan üst düzey takımlar kesin taliplisi olurlar diye düşünüyorum ...

Belki kiralık olarak sene sonuna kadar anlaşabiliriz ama buda bize ne katar bence hiç ...

Serdar Kesimal ve Ersan Gülüm için de çok ağlayanlar olmuştu, sonuç ortada.Gökhan Süzen bizim için bir kayıp olamaz kesinlikle.34 yaşındaki Ekrem Ekşioğlu'ndan alamıyordu formayı.

Ne gokhan sozen ne alper potuk... Al Kerim Frei ile Serdar Tasciyi..Nuri sahin de olabilir... Bizim takimda anca bu Turk oyuncular bsy yapabilirler..

Yuh be,Gökhan Süzen icin üzülenler var,Gökhan bu sene belediyede biraz düzenli oynamaya basladi,Caglardan artisi yok,hatta Caglar Denizli de oynarken Gökhanin bugünkü halinden daha gözde futbolcuydu

Ya Ersan gene neyse, şanssız sakatlıklar falan yaşadı. Yoksa iyi adamdı.

Serdar Kesimal nedir yahu :D Ciddi alalım falan diyorduk ucuz atlatmışız.

Semih-Eren G.-Ersan-Serdar A.-Serdar K. jenerasyonunun en meziyetlisi Eren Gungor'du aslinda. O diz sakatligi cocugu bitirdi. Serdar Aziz normal bir oyuncu, fazla abartiliyor bence. Ama Serdar Kesimal kadar abartilanini gormedim. Forumda utanmasa agalayacak adamlar vardi fener aldiginda.

Yalniz Carlinhos haberleri artiyor ve haberi ilk veren Ergün :ayatollah:

Burak da yanilsada simdiye kadar hep tutturdu ve yine tutacak gibi.

Duyumcular krali Ergün :asd:

Selamun Aleyküm beyler.Gelişme var mı? Gökhan Süzen,Ziya diyeni döverim.

ersan sakatlanmadan önce müthiş oynuyordu beyler boşuna ersan için ağlamamıza laf demeyin ama ahımız tuttu sanırım adam beşiktaşla sözleşme uzattıktan hemen sonra sakatlandı üstüne bir daha sakatlandı ve artık o performansa erişmesi zor, bize gelse her şey çok farklı olabilirdi

Semih-Eren G.-Ersan-Serdar A.-Serdar K. jenerasyonunun en meziyetlisi Eren Gungor'du aslinda. O diz sakatligi cocugu bitirdi. Serdar Aziz normal bir oyuncu, fazla abartiliyor bence. Ama Serdar Kesimal kadar abartilanini gormedim. Forumda utanmasa agalayacak adamlar vardi fener aldiginda.

Eren gerçekten kaliteliydi. Dediğin gibi sakatlıkları fln bitirdi o cocuğu

Sadece H.Ali mi ?

Orhan Şam

Serdar Kesimal

Özer

Sezer

Ali bilmemne vardı unuttum soyadını

vs. vs. vs.

cidden saymakla bitmez ... Ne zaman BJK ya da FB bir anadolu topçusu alsın hemen yakınmalar başlar off en iyi Türk'leri kaptılar diye ama hiçbirinden bir cacık olmayacağıda belli olur en yakın zamanda ...

Ali bilgin birde gökhan emreviksin vardi :D

Bruno Cortes'i izlemistim bir kac macta, bence Carlinhos'tan cok daha meziyetli bir sol bek.

Eren Gungor hala cok sey kaybetmis degil. Kiralik olarak verselerde denesek.. fena olmazdi..

nuri şahin transferi yoklanmalı kesin , artık nurinin de özgüveni iyice düştüğü için üst düzey liglerde oynamayı gözü yemeyebilir , kendisini burada kanıtlayıp tekrar oralara dönme düşüncesi olabilir belki :D

Bu nurinin neyini begeniyorsunuz anlamis degilim.Hem calim atan dripling yapan skorer 10 numara istiyorsunuz hemde nuri sahinden bahsediyorsunuz garip...

nuri 10 numara pozisyonunda oynar mı?

-------------------Melo-------------------------

-----------Selçuk------Nuri--------------------

olabilir.

Gerçi bu sefer de Hamit sağ açığa geçecek, 4-4-2'nin sağında iyi ama 4-3-3'ün sağında pek bir şey beklememek lazım. Malum süratiyle adam eksiltebilen bir oyuncu değil Hamit; ortasahayı tutmayı seven, daha dengeli bir takım oyuncusu...

Bu ortasahaya dönersek sağ açığa da bir adam bakmak lazım, Hamit beke geçebilir.

Ben yabanci stoper yerine serdar tasciyi isterim.yabanci stoperden ne farki var sadece ismi türk :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt