Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu nurinin neyini begeniyorsunuz anlamis degilim.Hem calim atan dripling yapan skorer 10 numara istiyorsunuz hemde nuri sahinden bahsediyorsunuz garip...

çaresizlik, hem 10 numara hem sol bek hem sol açık yabancı olamıyor, 5e inince değil hem de 6 yabancıya bile yetmiyor yerli sayımız , şöyle düşün yabancı sol bek ve 10 numara gelirse sol açık yerli olması lazım geliyor yani amrabat da riera da yedek , böyle bir şey çok saçma olmaz mı sence de ?

-----------------------muslera

eboue--------semih------------dany-------adriano(carlinhos)

hamit------------melo-----selçuk------------frei

----------------------nuri---------------------

-------------------burak----------------------

nuri bu pozisyonda oynayabilecekse bence hemen almalıyız.Ama bu pozisyonda oynayamaz gibime geliyor.Nuri selçuk'un sol ayaklısı gibi birşey.

nuri 10 numara degil oynamazda

Türkspor mu tartışılıyor la burada :D En son baktığımda rijkaard'ın adnan sezgin kuyusunu kazıyor gibisinden haberler vardı. Değişen birşey yoktur heralde 2 sene okudum ve bizim klup hakkında olumlu bir yazıya rastlamadım. Birtanede editörü vardı forumlarıda takip edip oradan laf sokmaya çalışıyor kendilerine eleştiri yapanları hemen aşağılarcasına mesaj yazıyordu. Aziz stayla takılıyordu işin özü.

Neyse fazla takmamak lazım. Orada ki haberlere fazla kaptırmamak lazım.

seni biliyorum artık. kendi gözlerin ile bile görsen fikrini değiştirmessin sen :lol:

Beni bilmen güzel de tam kavrayamamışsın beni.Normal ama böyle önyargılı bakarsan bazı şeylere

Kişilere,haber yapanlara yönelmekten ziyade bundan sonra bizzat haber-yorumlara dikkatini çekersen belki biraz önyargılarını kırarsın

kavrama kabiliyetin için daha iyi olur bu :b5:

-----------------------muslera

eboue--------semih------------dany-------adriano(carlinhos)

hamit------------melo-----selçuk------------frei

----------------------nuri---------------------

-------------------burak----------------------

nuri bu pozisyonda oynayabilecekse bence hemen almalıyız.Ama bu pozisyonda oynayamaz gibime geliyor.Nuri selçuk'un sol ayaklısı gibi birşey.

2 gün sonra Nuri' yi yuhalar, Sabri'ye 3 lü çektirir bizim taraftar

ayrıca nuri gelip de forvet arkası oynasa bile takımın ilk yarıdan daha iyi oynayacağı kesin, umut ve burak gibi stoperlerin arasında nöbet tutmayacak en azından orta sahada verimsiz olsa da pas yaparız rakip yarı sahada oynarız nuri selçuk melo ile, 5li orta sahadan birinin atacağı ara toplarla da burak ne kadar pozisyona girerse artık gol bulabiliriz

Feyenoord'a oyle oynamadi mi?

nuri butun kulubler de 2 li orta sahanin gobekte oynadi, sadece milli takimda zaman zaman 10 da oynadi, ama kulublerinde degil, zaten 10 numaranin adami degil

Carlinhos ve Kerim Frei'ın birlikte gelmesi için Amrabat ve Riera'dan en az birinin satılması lazım. Yoksa sıkıntı olur.

nuri şahin sistem oyuncusu abi hiçbir türk takımında oynayamaz. dortmund başkanı acıklama yapmıs diye nuri kariyeri için oraya gitsin bizide kurtarsın kendini de. hamit inde kötü görünmesinin sebebi sistemsizlik. schalke de munihte işleyen bir takımın oyuncusuydu. türkiyede sistem taktik falan yok. madrid demeyin o düzeyde değil çünkü :)

nuri kaliteli adam bileklerine çok hakim vs.. ama kalıp gibi sistemi olmayan hiçbir takımda başarılı olamaz

Beni bilmen güzel de tam kavrayamamışsın beni.Normal ama böyle önyargılı bakarsan bazı şeylere

Kişilere,haber yapanlara yönelmekten ziyade bundan sonra bizzat haber-yorumlara dikkatini çekersen belki biraz önyargılarını kırarsın

kavrama kabiliyetin için daha iyi olur bu :b5:

kusura bakma benim senin kadar o haberleri okuyup kavrama kabiliyetim olmadığı için

Kimleri bildi daha once?

Ben kendisini Alper le gecen dönemden beri takip ettim, ama Burak da patladigindan sonra biraktim.

Aklimda kalani sayiyorum..

Shaqiri KAP haberi ni verdi, tipki eskiden Seref verdigi gibi. Sonra gece 1'de Assaidi Istanbulda yazdi ve 2 dk sonra NTV son dakika gecti.

Amrabat konusunda ne zaman aciklanacagini söylemisti ve ondan önce Amrabat ile tüm iliskimiz bitti gibi birseyler yazdi ve tesadüfe bak Albayrak bir saat sonra sözlerinin aynisi tekrarladi. Daha yanlis hatirlamiyorsam Kerim Frei'i söyleyen ilk kisi (Terim istedigini). Ama Burak gelmeyecek de demisti.

Sonunda iyi duyumcu cikiyor gibi. Bakalim Carlinhos tutacakmi.

çaresizlik, hem 10 numara hem sol bek hem sol açık yabancı olamıyor, 5e inince değil hem de 6 yabancıya bile yetmiyor yerli sayımız , şöyle düşün yabancı sol bek ve 10 numara gelirse sol açık yerli olması lazım geliyor yani amrabat da riera da yedek , böyle bir şey çok saçma olmaz mı sence de ?

Iyi tamam da nuriyi. 10 numara oynatmakla hamiti kanat oynatmak ayni mantalite.Verim alamayiz...sirf transfer yapmis olmak icin yapariz.Riera zaten yedek kadoyuda rotasyonlu dusun sorun kalmaz

yazdığım kadro rahat kurulurda nuri o pozisyonda oynar mı?liverpool ilk gittiğinde öyle denediler ama pek verim alamadılar :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt