- 18 Mayıs 2011
- 53.351
- 57.298
- 4.613
Cevap: Transfer Nöbeti
Esselamun aleykum , Carlinhos hayrli olsun
Esselamun aleykum , Carlinhos hayrli olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendisini Alper le gecen dönemden beri takip ettim, ama Burak da patladigindan sonra biraktim.
Aklimda kalani sayiyorum..
Shaqiri KAP haberi ni verdi, tipki eskiden Seref verdigi gibi. Sonra gece 1'de Assaidi Istanbulda yazdi ve 2 dk sonra NTV son dakika gecti.
Amrabat konusunda ne zaman aciklanacagini söylemisti ve ondan önce Amrabat ile tüm iliskimiz bitti gibi birseyler yazdi ve tesadüfe bak Albayrak bir saat sonra sözlerinin aynisi tekrarladi. Daha yanlis hatirlamiyorsam Kerim Frei'i söyleyen ilk kisi (Terim istedigini). Ama Burak gelmeyecek de demisti.
Sonunda iyi duyumcu cikiyor gibi. Bakalim Carlinhos tutacakmi.
Serdar Aziz = Gökhan Zan + 5 Milyon
Kerim Frei = 15 Milyon
Benayounda süper fikir = 5-7 Milyon civarinda kapat. 10 Numara alma, kanatlarin aksin.
Seneye Burakin yanina birtane süper forvetle Transfer yapma, parada fazla harcamamis olursun.
Schalke turunu gecersen zaten bu paralarin hepsi dönmüs olacak.
Yalniz Carlinhos haberleri artiyor ve haberi ilk veren Ergün :ayatollah:
Burak da yanilsada simdiye kadar hep tutturdu ve yine tutacak gibi.
Duyumcular krali Ergün![]()
Selamımız hava da kaldı,yuh be.
Hacı o zaman tek çözüm kalıyor adamı sezon sonu zaten bonservisle satamayacapımıza göre fesih ederiz heralde. Parasınıda veririz ardından beddua ederiz "haramda kan olsun diye" zaten hayrını göremez![]()
valla son 1 senedir bu Baros' un yaptıkları, Kral gibi geldi beddua ile yollattırıyor kendini. insan biraz Delikanlı olur
bir ara hiddinkin oynatmak istediği 4-1-4-1 i oynayabiliriz nuri gelirse, sıkıcı bir takım oluruz ama sistem oturursa avrupada başarılı olacak bir oyun yapımız olur , artı hiddinkin ön liberosu kazma ve 0 hücum mehmet topalken bizimki atletik ve hücum yapabilen melo olacak
------------------Muslera------------------
Eboue----Semih-----------Dany----Carlinhos
-------------------Melo--------------------
Hamit------Selçuk-----------Nuri------Riera
-------------------Burak-------------------
Kontrollü , sıkıcı futbol :ayatollah::ayatollah:
-Galatasaray: Carlinos ve Kerim Frei İle Prensipde Anlaşıldı. Ayrıca Orta Sahaya Yıldız Bir Kanat Oyuncusu Alınacak.
Spor Gündemi.
------------------Muslera------------------
Eboue----Semih-----------Dany----Carlinhos
-------------------Melo--------------------
Hamit------Selçuk-----------Nuri------Riera
-------------------Burak-------------------
Kontrollü , sıkıcı futbol :ayatollah::ayatollah: