Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yahu bu Kerim de Kerim..Arkadaş şu adamın özelliklerini anlatabilir mi biri bana? Bu kadar mı iyi?

Daha genç biri alması gereken çok yol var ama gelecek vaadeden bir oyuncu.

ben kendi açımdan söylüyorum Arda'dan sonra ilk defa heycanladığım tek genç türk kanat oyuncusu.

hangi takım alırsa kontenjan olarak bir sıfır önde başlar.Aydına verilen şansı bu yaşta versek Frei millet burda uçuşa geçer.

orta sahada sırtı dönük top alıp üstüne dönüp 20 metre top sürebilen yegane yerli orta saha, eskiden beleşoğlu emre yapardı o da bayadır oynamıyor ama son pas tercihleri zayıf tabi

Emreyle kıyas yapman mümkün değil. Zaten emreyi emre yapan da gücü, çevikliği ve son paslarıydı. Ben Alper'i izledim, güçlü fena değil ama dikine bi pasını, oyunu açacak bi pasını, hani bu ne yahu dedirtecek bişey göremedim. Sıradanın biraz üstünde tipik bir anadolu topçusu.

Bence Alper'i abartıyomuyuz diyenler gerçtekten yazık ediyolar adama ...

Stili Emre Belözoğlu'na benzemiyomu abi adamın Marsilya maçını vs. izlemedinizmi ya ... Ver kaça giriyo top sürüyo Es Es'in tehlikeli atağı varsa hepsinde Alper vardı başrolde ... Daha öncede dedim Türkiye'de çok balon var ama Alper onlardan değil bence... 1. Onur 2. Alper ...

Emreyle kıyas yapman mümkün değil. Zaten emreyi emre yapan da gücü, çevikliği ve son paslarıydı. Ben Alper'i izledim, güçlü fena değil ama dikine bi pasını, oyunu açacak bi pasını, hani bu ne yahu dedirtecek bişey göremedim. Sıradanın biraz üstünde tipik bir anadolu topçusu.

değil , dikkatli izle bundan sonra bence eğer bize gelmezse , bizim takımın ilk yarı boyunca yapamadığı verkaçları 5 maçta yapıyor tabi bunda eskişehir takımının pozitif futbolunun da etkisi var + emre kadar iyi demedim sadece bir özelliği ortak

Yuh,Atletico Madrid mi? :lol:

Sol bek alternatifi arıyorlar, sol açıkları da pek iyi sayılmaz (Arda 10 numarada oynuyor), Riera da İspanyol, kalitesini kanıtlamış bir oyuncu. Neden olmasın..

Bu Belhanda Fener'e gelecek anlaşılan. Biz daha yerimizde sayalım.

Romayla Atletico olmaz da başka takımlar olur ama olur yani. Yoksa Carlinhos, Amrabat, Riera, Kerim, Engin, Emre, Balta, Çağlar derken takım resmen sola çekecek :D

onlarin hic biri bir yere gitmez hele Amrabat i hep unut, adam daha yeni geldi 5 yillik imza atti, ne kadar ugrastik hem yonetim hem oyuncu kendisi, adam belki iyi oynamiyor ama bu cocuk oyuncuga degilki o gelsin 2 gun sonra o gitsin, bu isler boyle calismiyor :yenieek:

0808kerimfrei.jpg

riera bi yere gitmez, adamın locası var :ayatollah:

değil , dikkatli izle bundan sonra bence eğer bize gelmezse , bizim takımın ilk yarı boyunca yapamadığı verkaçları 5 maçta yapıyor tabi bunda eskişehir takımının pozitif futbolunun da etkisi var + emre kadar iyi demedim sadece bir özelliği ortak

2. yarı eskişehir'in ilk maçını izlemeyi planlıyorum, konuşulduğuna göre illahaki iyidir bu adam ben bunu tartışmıyorum. Biz de forma şansı bulabilir mi, yada bizim peşine düşmemiz gereken adam Alper mi bunu merak ediyorum?

Senin yazdiklarina gram inanmiyorum.fulham kerimde kerim diyormus :D kanitla nerde yaziyormus

Kanitlamama gerek yok, eger bana inanmiyorsan biraz arastir kendin hemen bulursun. Bak dikkat ediyorsan hemen diyorum.

Mesela su kadarini yazabilirim

Martin Jol : Kerim Frei is the face of Fulham’s future.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt