Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onlarin hic biri bir yere gitmez hele Amrabat i hep unut, adam daha yeni geldi 5 yillik imza atti, ne kadar ugrastik hem yonetim hem oyuncu kendisi, adam belki iyi oynamiyor ama bu cocuk oyuncuga degilki o gelsin 2 gun sonra o gitsin, bu isler boyle calismiyor :yenieek:

Alper ben gitsin demiyorum zaten anlatamadım sanırım. Kerim'le Carlinhos birlikte gelirse Amrabat'ı ne yapacaksın peki, hazır teklif varken yedekte duracağına satılsın der bizim yönetim bilmiyor musun?

Yoksa burada Amrabat'ı en çok savunanlardan biriyim, hala da toparlayacağına inanıyorum.

2. yarı eskişehir'in ilk maçını izlemeyi planlıyorum, konuşulduğuna göre illahaki iyidir bu adam ben bunu tartışmıyorum. Biz de forma şansı bulabilir mi, yada bizim peşine düşmemiz gereken adam Alper mi bunu merak ediyorum?

hocanın kafasındaki sisteme göre değişir, selçuk pas odaklı bir oyuncu öyle topu alıp gitmiyor, melo bunu bazen yapıyor ama yetmez, 3lü orta saha oynarsak farklı bir stilde oyuncu olarak katkı yapar bence tabi bunun için kenar oyuncularımızın da oyunda etkili olması lazım, ilk ihtiyacımız olan bölge mi dersen bence değil, engin adam gibi oynasa alperi 2 sene daha almasak da olur benim fikrimce

Alper kötü oyuncu değil ama sana katılıyorum çok abartıyorlar. şu anki formuyla Galatasaray da ilk 18 e giremez.

Kastettiğim bu, mesela Selçuk Trabzon'da iken acaip sivrilmişti. Anormal gol ve asistler yapıyordu. Alper'in buna benzer bi olay veya mevzusunu göremedim. Gelse kimi kesecek. Selçuk, Yekta, Melo..

Önce ardanın parasını versinler.

Amrabat > Roma olabilir bu ama.

taksite bağlar onu da yönetim sorun değil, hem Ünal Aysal'ın arkadaşı Atletico'nun başkanı... 3 milyon yıllık ücret alan adamı yedek tutacağımıza size verelim der :)

Alper ben gitsin demiyorum zaten anlatamadım sanırım. Kerim'le Carlinhos birlikte gelirse Amrabat'ı ne yapacaksın peki, hazır teklif varken yedekte duracağına satılsın der bizim yönetim bilmiyor musun?

Yoksa burada Amrabat'ı en çok savunanlardan biriyim, hala da toparlayacağına inanıyorum.

oyle birsey oldu diyelim, en kotu yedekte tutarim, ondaki hirsi ben ne aydinda ve emre de goruyorum da o yuzden, ama anladim nedemek istedigini

Pino Olympiakos'a transfer olmuş, bu takımla bizim bir ilişkimiz var ama çözemedim.... Riera,Pino,Kazım

Kanitlamama gerek yok, eger bana inanmiyorsan biraz arastir kendin hemen bulursun. Bak dikkat ediyorsan hemen diyorum.

Mesela su kadarini yazabilirim

Martin Jol : Kerim Frei is the face of Fulham’s future.

biz alırsan onların sıfatına mı şapmış olcaz?

Yunus Emre denilen cok bilmis bana özel mesaj göndermis,cezali oldugu ve burayi okudugu icin cevabimi buraya yaziyorum,benim Carlinhosu hic seyretmememi elestirmis arkadas,kendisininde en az 5 macini izledigini yazmis.

Ulan Brezilya liginin bir futbolcusunu en az bes defa izlemek icin tv de cikan o ligin tüm maclarini izlemek lazim,bir insanin zamani bukadar degersiz olabilirmi?Bu tipler kendini tv nin önünde ve sanal alemde tatmin eden,arkadas cevresi olmayan abaza dolasan tipler.

2. yarı eskişehir'in ilk maçını izlemeyi planlıyorum, konuşulduğuna göre illahaki iyidir bu adam ben bunu tartışmıyorum. Biz de forma şansı bulabilir mi, yada bizim peşine düşmemiz gereken adam Alper mi bunu merak ediyorum?

ben o gözle çok maçını izledim.Dediğn gibi hiçbirşey görmedim.Bu sezona kadar kariyerinde 1 gol 1asist vardı.

hadi dedim adam mücadelecidir melo tarzıdır ama oda yok.kırılgan bir yapıya sahip biraz selçuk tarzı oynuyor ama bence hiç ışık yok.bu sezon biraz toparladı 3 gol felan attı.yanılmıyorsam 2de asisti var.

Normalde istediğim: Alper Potuk, Serdar Aziz ve bi yaratıcı orta saha

Gerçekte Olacak Olan:

deniz.jpg

Kastettiğim bu, mesela Selçuk Trabzon'da iken acaip sivrilmişti. Anormal gol ve asistler yapıyordu. Alper'in buna benzer bi olay veya mevzusunu göremedim. Gelse kimi kesecek. Selçuk, Yekta, Melo..

Aynen.. Uzaktan etkili şutları yok, asist özelliği yok, sadece çok koşuyor 90 dakika..

O değilde başkan belçika'da yatırımları olan bir adam Adnan öztürk fransa'da iyi ilişkileri olan bir yönetici ve ne gariptir ki. Ne belçika nede fransdan hiç kimseyle ilgimiz yok. Garip değil mi. Açıkcası ben hep bu 2 bölgeye yoğunlaşacağımızı düşünmüştüm.

Çok ciddi bir haber bu. Beyaz TV'ye göre Wesley Sneijder, Pazartesi Galatasaray'lı olabilir.

__

dogru mu len?

Çok ciddi bir haber bu. Beyaz TV'ye göre Wesley Sneijder, Pazartesi Galatasaray'lı olabilir.

__

dogru mu len?

bir gün herkes fenerli olacak tarzı bir espri çıkabilir altından, beyaz tvnin muhabiri altunterim, babası türksporun admini yani düşün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt