Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belhanda nerden cıkıyor kardeşim ? Bernard bizim ki belhanda fenevin :trollface:

farkindayım da belhandayi biz alsak diyorum daha iyi.

Belki bi cogunuz katilmaz ama belhanda ve mac basi parayla quaresmayi alsak, bence takim 1 sınıf atlar.

Bernard'a lafim yok ama yaraticilik ve 10 numara konusunda Belhanda daha iyi

ama ben olacagi söyliyim, bizimkiler ugrasir fiyati asagi cekmeye calisir durur bernardda, sonra baktilar fiyat düşmüyor gider quaresmayi alir gelirler, gene 10 numarasız kaliriz

farkindayım da belhandayi biz alsak diyorum daha iyi.

Belki bi cogunuz katilmaz ama belhanda ve mac basi parayla quaresmayi alsak, bence takim 1 sınıf atlar.

Bernard'a lafim yok ama yaraticilik ve 10 numara konusunda Belhanda daha iyi

ama ben olacagi söyliyim, bizimkiler ugrasir fiyati asagi cekmeye calisir durur bernardda, sonra baktilar fiyat düşmüyor gider quaresmayi alir gelirler, gene 10 numarasız kaliriz

Belhanda gelmez, alamayız bile demiyorum bak.

ben fm de nekadar iyi gözüküp fos çıkan adam gördüm. bende izlemedim bu adamı. nasıl çıkcagını bilmiyorum ama fm den kesin bir kanıya varılmaz.

haklisin ben zaten kesin yargıyla yaklasmadim, siradan bir bek? dedim, yoruma açik.

İzleyen bilen varsa fikrini söylesinde bilelim diye.

Ha bir capone cikcaksa tamam gelsin de, riera ilk yarı da oyun zekasiyla bence sol beki gayet iyi kapatti.

Onun performansını aşamicaksa hiç gerek yok

A.İlhan kim yahu?

Dogru topcuyu yada iyi topcuyu bir turlu getirmiyoruz ki tutturalim. Melo saglam transferdi, beklentilerimizi bile asti gecen sezon

Aga bir gerçek var ki Melo tarzında Brezilyalı zor bulunur agresifliği olarak..

Lucio vardı kasap oda öyleydi ben pek rastlamıyorum kora kor oynayan Brezilyalıya..

Bizim ligde bacağını eline verirler bunun ama faydalı olur ben biraz Arsenal'e giden Santos modeli bir transfer olacağını düşünüyorum bunun hücumcu bek e Riera o görevi mükemmel yapıyor..

Bize Evra tarzında adam lazım stil olarak..

Sağlam durup doğru zamanda bindirmeyi yapan..

bende bilmiyorum ama ortam durgun maksat haber olsun

Aga bir gerçek var ki Melo tarzında Brezilyalı zor bulunur agresifliği olarak..

Lucio vardı kasap oda öyleydi ben pek rastlamıyorum kora kor oynayan Brezilyalıya..

Bizim ligde bacağını eline verirler bunun ama faydalı olur ben biraz Arsenal'e giden Santos modeli bir transfer olacağını düşünüyorum bunun hücumcu bek e Riera o görevi mükemmel yapıyor..

Bize Evra tarzında adam lazım stil olarak..

Sağlam durup doğru zamanda bindirmeyi yapan..

Aly Cissokhoyu almaliydik. Ne yapip edip almaliydik. 4 milyona gitti adam

FLAŞ FLAŞ FLAŞ wesley sneijder GS'da Kaynak:Eurosport Turkey

Nihat dogan:tüpcüden tff baskani oluyorsa,türkücüdende (bendende) antrenör olur.:asd:Yùrü be nihat haaaa

Gole bak hizaya gel

[video=youtube;qrXTm-_3VJU]https://www.youtube.com/watch?v=qrXTm-_3VJU[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt