Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Interesting line in L'Equipe claims that Queens Park Rangers want to sign Rennes midfielderYann M'Vila, who has been a target of Arsenal in the past. QPR are reluctant to meet Rennes' €10million (£8.1m) asking price - a fee which Zenit St Petersburg are rumoured to be prepared to pay. However, M'Vila is unsure of either a move to the Premier League's bottom club or to Russia.

by Mark Buckingham 12:21 AM

https://www1.skysports.com/transfer-centre/clockwatch

bu fenevin çok sıır bir transfer politakası var.

sene başı Krasic aldılar şimdi o mevkide oynayabilecek Belhanda' yı istiyorlar.

sonra Meirless 12 maç ceza gördümü ülkemin parası diye ağlıyorlar

Belhanda'yı alırlarsa Sneijder'den başkası kesmez beni aga. Biz Şampiyonlar Ligi'ndeyiz tarihi fırsat var önümüzde herifler A.L'nde. Onlar Belhanda'yı alıp bizimkiler abuk subuk adamlar getirirse büyük olay çıkar.

adamlar her transfer dönemi (şike bütçesi hariç) nasıl bu kadar para harcıyorlar anlamıyorum

Fenerin Transferlerini Hakan yapsa, harcanan paralara gelecegin karmasini olusturur.

Haklılıkla bir alakası yok Hakan.Bazen abartıyorsun bu tartışma işlerini.Neyse salla gitsin.

Yahu ben sana ne dedim senin kafan yerindemi? Eski formundan uzak dedim sen gelip burda yok sana kimseyi begendiremiyoruz yok ben izlemedim yok babamin oglumu yaziyorsun.

Belhanda'yı alırlarsa Sneijder'den başkası kesmez beni aga. Biz Şampiyonlar Ligi'ndeyiz tarihi fırsat var önümüzde herifler A.L'nde. Onlar Belhanda'yı alıp bizimkiler abuk subuk adamlar getirirse büyük olay çıkar.

floryanın kapısına gidip bombamı patlatacan kardeş.

Hemen niye amk'ya inanıpta sallıyorsunuz ki. Amk fotomaç olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt