Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz rakibe göre transfer yaparsak işimiz var.Ama kaliteli adamlar da şart.Bu Sneijder,Kaka filan da olmasa bunlara yakın kaliteli adamlar şart.Stoper,sol açık,forvet şart.

Bence en acili de top tutup,pozisyona sokacak yardımcı bir forvet.

Ya Beyler böyle birsey olmaz ya...:sad007:

fener belhanda aldi,allah allah.... yok böyle bir sey. pis sikecileri :mad:

6406_496640227054416_526655920_n.jpg

Teknik direktör Aykut Kocaman uzun süredir takip ettiği Belhanda’yı orta sahanın ortasında oyun kurucu pozisyonunda oynatacak. Dev kulüplerin de ilgilendiği Belhanda’nın sarı-lacivertlileri tercih etmesinde Türkiye’nin Müslüman ülke olmasının da önemli rol aldığı vurgulandı.

tabi canım müslüman ülke diye geliyon.
:asd: gelsin arkadaş hiç korkmuyorum. bizim yönetimin napacagı umrumda şu an.

Fas'in krali Fener'e gidiyor 12 milyon'a.. Fas'in yeteneksiz balonu bize geliyor 8.5 milyona. Gelde sinirlenme :o

floryanın kapısına gidip bombamı patlatacan kardeş.

sen kabul edebilirmisin bu durumu ? atıyorum adamlar aldı Belhanda'yı bizimkiler 2-3 M verip dandirik oyuncu aldılar. valla ben kesinlikle kabul edemem aga yani ş.l de olan biziz onlar değil !

Haydi Hasan Kabze / Serkan Balci / Batalla / Diego /cihan Haspolatli:troll: aciklansin artik ... Unal basgaan duy sesimi

Amk Belhanda Galatasaray'da deseydi kaç kişi inanırdı acaba?

Bazen diyorum abartıyormuyuz yok hayır abartmıyoruz. Tamamen vizyonsuz bir transfer yönetimi var çok açık.

Fas'in krali Fener'e gidiyor 12 milyon'a.. Fas'in yeteneksiz balonu bize geliyor 8.5 milyona. Gelde sinirlenme :o

eğer haber doğruysa helal olsun valla adamlara.

beni Sneijder kalitesindeki adamdan aşağısı kesmez bu vakitten sonra.

1 tane alalım adam gibi adam alalım

sen kabul edebilirmisin bu durumu ? atıyorum adamlar aldı Belhanda'yı bizimkiler 2-3 M verip dandirik oyuncu aldılar. valla ben kesinlikle kabul edemem aga yani ş.l de olan biziz onlar değil !

ben bişeyi kabul etmedim:asd: bizim hamlemizi görelim ondan sonra herkes diyecegini der.

Olimpiyatlarda izledim belhanda'yi,Amrabat'tan sonra en cok göze batan oyuncuydu fas milli takiminda.

Fazla abartmaya gerek yok bence.

belhanda iş yapmaz yapcak olsa fenere gelmezz fenerden sonraki duragı es es :D

Valla sıktınız ya. Resmi açıklama var mı ? Daha 2-3 gün önce yaptıkları haber yalanlandı AMK'nın. Eğer alırlarsa o zaman oturur ağıt yakarsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt