Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fft96mm2069324.jpg

YOK YOK :trollface:

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Montpellier'in Faslı oyun kurucusu Younes Belhanda'da da ilginç bir gelişme yaşandı.

Fas Milli Takımı ile 2013 Afrika Uluslar Kupası'na hazırlanan Belhanda, kamp için bulunduğu otelde kendisine sorulan Fenerbahçe ve transfer haberlerine çok net ve kısa bir yanıt verdi. Fas basınında yer alan haberde Fenerbahçe'nin oyuncuyu ciddi bir şekilde istediği ancak Belhanda'nın ara transfer döneminde hiçbir yere gitmeyi planlamadığı ifade edildi. Belhanda, kendisine sorulan "Bir takıma transfer olacak mısın?" sorusuna, "Ne? Hayır, siz deli misiniz?" cevabını verdi.

Bu cevabın ardından Belhanda'nın sezon sonuna kadar Fransa'da kalmak istediği yorumlanırken sarı-lacivertli ekibin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. 22 yaşındaki orta saha ile Fenerbahçe'nin dışında İngiltere'den Tottenham'ın da talip olduğu gelen haberler arasında yer alıyor

AMK: Arda Turan Galatasaraya dönecek diyen Gazete degilmiydi?

Sneijder kalitesinde bir futbolcuyu bir daha satış listesinde kolay kolay göremeyiz.Bu fırsatı kaçırmamamız lazım.

Belhanda'yı alırsa çok büyük iş yapmış olur fener ama tabi transferde bitmiyor şampiyonluk olayı.. Bize ligde rakip olacak kalibrede görmüyorum ben feneri çok dengesiz bir kadrosu, dengesiz bir hocası ve dengesiz bir başkanı var.. Bizim için önemli olan şuan şampiyonlar liginde böyle balık bir kura çekmişken gidebildiğimiz kadar ilerleyebilmek.. Bunun içinde adam akıllı en az bir belki iki iyi hücumcuya ihtiyacımız var..

Geçen devre arası ne oldu ? Adamlar 10 milyona Sowu getirdi biz Necatiye en fazla 1 milyon verdik şampiyon kim oldu ? Burda saçma saçma konuşupta Antuya benzetmeyin burayı rica ediyorum..

--------Muslera-------

--Eboue---Semih---Serdar Taşcı--- Carlinhos

------------Capoue----------------------

--------Hamit-------Selçuk---------------

Aubameyang-----------------Bernard

--------------Burak-----------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt