Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renkdaşlar olayı anlamamışsınız siz. Burdaki durum Belhanda o bu şu değil. Ben dahil arkadaşların tepkisi bir bakıma geçmişten bugüne olan örneklerle ilgili. Adım gibi biliyorum ya şikeciler iyi bi adam getiricek banko bu ama yönetimimize güvenemiyorum(z). Mesela Carlinhos. Ya sen 1 günde olayı bitiremiyormusun. Galatasaray'sın sen ya arkanda milyonlar var. Ben bildim bileli bizde bi çingene pazarlığı olayı var. Bildiğim kadarıyla 5 M serbest kalma maddesi varmış Carlinhos'un. Bizimkiler 3.5'a düşürmeye çalışıolarmış. Şaka gibi. :o

Geçen devre arası ne oldu ? Adamlar 10 milyona Sowu getirdi biz Necatiye en fazla 1 milyon verdik şampiyon kim oldu ? Burda saçma saçma konuşupta Antuya benzetmeyin burayı rica ediyorum..

necatiye ilk geldiginde hatırlıyorumda neler denmişti:D o necati sowdan daha çok gol attı. ulan altı üstü belhanda geliyor tamam iyi oyuncuda messimi bu. adamlar antuda bizden korkuyorlar diyorlardı. ilk söylendiginde şu anda bakmıyorum. aykutun elinde meireles selçuktan hallice oynuyor. belhandada ben nereye geldim modunda olur.

benim kızdığım fenevin Belhanda alması değil.

Lan Fransa gibi Avrupa' ya futbolcu yetiştiren bir ligden bir tane futbolcu almadık kaç senedir.(Cris demeyin la sakın)

Amk sapıttı ancak Valla inşallah alırlar adamlar belhandayı

Adamlar transfer konusunda bizden kat ve kat daha becerikli,taraftarına daha dürüst ne yazık ki

Allah aşkına biri bana açıklasın daha 4-5 gün öncesine kadar teknik direktörü tarafından tasmalı,yalancı diye basın açıklamasıyla hitap edilen biri başkan tarafından gs tv ye çağrılıyor,üstüne telefonla transfer konusunda bilgi veriliyorsa o kulüpten büyük transfer beklemek,hatta transfer beklemek ne kadar doğru

Açacam şimdi 1 yıllık dolmuş ağzımıda neyse

Geçen devre arası ne oldu ? Adamlar 10 milyona Sowu getirdi biz Necatiye en fazla 1 milyon verdik şampiyon kim oldu ? Burda saçma saçma konuşupta Antuya benzetmeyin burayı rica ediyorum..

Diyelim ki fener Neco, biz Sowu alirdik.

Nolurdu? "puan farki" ile sampiyon olurduk, son maclarda stres olmazdi

necatiye ilk geldiginde hatırlıyorumda neler denmişti:D o necati sowdan daha çok gol attı. ulan altı üstü belhanda geliyor tamam iyi oyuncuda messimi bu. adamlar antuda bizden korkuyorlar diyorlardı. ilk söylendiginde şu anda bakmıyorum. aykutun elinde meireles selçuktan hallice oynuyor. belhandada ben nereye geldim modunda olur.

Aynen ya işte şunu bi anlatamadım kimseye.. Hayır geleceği bile kesin değil adamın bi haber sitesi geliyor diyor biri gelmiyor diyor

Amk sapıttı ancak Valla inşallah alırlar adamlar belhandayı

Adamlar transfer konusunda bizden kat ve kat daha becerikli,taraftarına daha dürüst ne yazık ki

Allah aşkına biri bana açıklasın daha 4-5 gün öncesine kadar teknik direktörü tarafından tasmalı,yalancı diye basın açıklamasıyla hitap edilen biri başkan tarafından gs tv ye çağrılıyor,üstüne telefonla transfer konusunda bilgi veriliyorsa o kulüpten büyük transfer beklemek,hatta transfer beklemek ne kadar doğru

Açacam şimdi 1 yıllık dolmuş ağzımıda neyse

Haklısın kardeşim biz her şeyi halının altına süpürüyoruz. Çok net.

Bernard'i isteriz ! Kerim'i isteriz !

3556_2.jpg

haa belhanda gelmiş mi tamam yarın futbol şubesi kapanır yönetimde istifa

lan bir BOMBA istiyoruz! Sneijder veya Bernard... haydi basakn :ayatollah::lol::lol:

2 Gün sonra ilk transfer aciklanir bence.

Aykut Kocaman bile Fransa pazarını keşfetti biz hâlâ aynı tas aynı hamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt