Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fulham-v-Odense-Kerim-Frei_2691176.jpg

fazla izlemedim bu cocuğu ama isminden belli büyük topçu olacak Kerim :D

oysşlh

Bu belhanda yi forumca zidane yaptiniz :)

Ya sampionlar ligindeki maclarda belhanda diye adam yokdu ortalikda. Kötü oyuncu degil tamam ama öyle büyük oyuncuda degil ki. hem burasi angut forum mu kuslarin transferini kac gündür konusuyoruz ?!

necatiye ilk geldiginde hatırlıyorumda neler denmişti:D o necati sowdan daha çok gol attı. ulan altı üstü belhanda geliyor tamam iyi oyuncuda messimi bu. adamlar antuda bizden korkuyorlar diyorlardı. ilk söylendiginde şu anda bakmıyorum. aykutun elinde meireles selçuktan hallice oynuyor. belhandada ben nereye geldim modunda olur.

Barış sow un şuanki formu malum.Adam geçen 2. sezonu hazırlık evresi olarak geçirdi.İyi olmamasına rağmende 7-8 gol attı.Normal sezonda ara ara sakatlıklar,süper finalin hiç bir maçında oynayamaması cabası

Belhandada aynı şeyler olursa eminimki hem bu 2. sezon hemde gelecek sezon belhanda sow un verdiğinin kat ve kat fazlasını verecektir

Her zaman şunu söylerim.İyi oyuncuyu asıl devre arasında alacaksın.Belki tam tutar anında katkı verir,belki vasat olur ancak önündeki sezonda seni uçurur

Sayfaların hızlı ilerlediğini görünce bir an sevindim transfer var diye. AMK Belhanda'yı fenere sürmüşmüş.. :o

Valla belhanda tam bizim aradığımız adamıdı üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt