Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan, Ünal Başkan pek seviyor feneve çalım atmaya, ne dersin :D

Barış sow un şuanki formu malum.Adam geçen 2. sezonu hazırlık evresi olarak geçirdi.İyi olmamasına rağmende 7-8 gol attı.Normal sezonda ara ara sakatlıklar,süper finalin hiç bir maçında oynayamaması cabası

Belhandada aynı şeyler olursa eminimki hem bu 2. sezon hemde gelecek sezon belhanda sow un verdiğinin kat ve kat fazlasını verecektir

Her zaman şunu söylerim.İyi oyuncuyu asıl devre arasında alacaksın.Belki tam tutar anında katkı verir,belki vasat olur ancak önündeki sezonda seni uçurur

onur onların kimi aldıgı umrumda degil. ben bizimkilere bakıyorum. iyi adam almaları gerekir. en azından gelecegi olan biri. almazlarsa zaten burda bende yerden yere vururum. bekliyorum şu an. artık bişeyler yapılsın. şu aziz ve çetesi kadar becerileri olmalı.

Bu AMK,Şikebostan'ın Belhanda transferini sür manşet girmiş ama Terim yeni Shaqiri'yi buldu adlı haberi ise sonraya ötelemiş. :o

Bende onu diyorum her sezon bir futbolcu adina tapilip gidiyorlar ..

Ama beni en cok uzen SHAQIRI ,,, gittik UsainBolt Yigit'e vermistik .. Ardindan Shaqiriye paramiz yetmemisti:sad007::sad007:

<font color="#009933"><span style="font-family: arial">[video]www.youtube.com/watch?v=OJKtnui1Rss[/video] :sad007::sad007:

Yönetimin ilk Transferleri cok güzeldi.

Muslera, Eboue, Melo, Elmander (ön yönetim?) , Selcuk, ..

ama devamini malesef getiremediler. Umarim bu devre dogru isleri yaparlar.

Diyelim ki fener Neco, biz Sowu alirdik.

Nolurdu? "puan farki" ile sampiyon olurduk, son maclarda stres olmazdi

Kesinlikle katılmıyorum. Tabiki neyin ne olacağı belli olmaz. Bu biraz da şans meselesi ama, Sow geldiği dönemde oldukça tutuk bir oyun sergiledi. Lige alışması biraz zaman aldı. Necatiyse yukarda Allahı var, maçın kilitlendiği noktalarda uzaktan şut, jenerik gollerle kitlenmiş maçları açtı... Ligi bildiği tanıdığı için, galatasaray da zaten eski yuvası br uyum süreci yaşamadı. Sow'u mu Necati'yi mi alırsın die sorarsanız, Burak yada Umut olmasa ikisini de alırım ama varlar tabiki de Sow'u alırım. Ama geçen seneki şampiyonlukta hangisi faydalı oldu diye soracaksanız kesinlikle tartışmasız Necati... Bazen kalite kıstas olmayabiliyor verimlilikte.

Yönetimin ilk Transferleri cok güzeldi.

Muslera, Eboue, Melo, Elmander (ön yönetim?) , Selcuk, ..

ama devamini malesef getiremediler. Umarim bu devre dogru isleri yaparlar.

Gol kralıda benim ligde

Dediğin gibi Kerim Frei bize yabancı futbolcu almışız gibi katkı yapar Hakan.

Türk futbolcusu gibi topu ezen bir yapısı yok, ki Premier Lig görmüş bu yaşında

Fenere yakıştıramadım Belhanda gibi bir vizyon transferini ben Diego veya Sneijderi alıp bir çuval para dökmelerini bekliyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt