Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya herkes Fener Belhanda'yı almış gibi konuşuyor, netleşti mi transfer? Ben şahsen alabileceklerine ihtimal dahi vermiyorum. Büyük ihtimal yine medya gazı, bizim atleticolu 3silahşörlerde olduğu gibi. Görüşme vardır ama medya bunu direk transfer bitti die yansıtıyor. Bence alamazlar

Bu adamı hiç sevmiyorum hem itici geliyor tipi şekli şemali hemde bizim maçlarda oynuyor sadece tırto..

O zaman kesin alırız Ertuğrul.:asd: Şöyle nefesi kuvvetli bir arkadaşımız yok mu şu takımın transfer basiretsizliğine bir üflese düzelse.:troll:

bu hurşut ilk geldiğinde solbek oynuyordu.Ali Samiyende Keita kendisini deli etmiştir.

pes tabiriyle ''içinden geçmistir''

YAzın yapılacak transfer paralarını şimdiden kullansak belki şampiyonlar liginde yarı final görecez,ligi açık ara şampiyon tamamlayacaz

Riskmidir.Evet riskdir

Ama hedeflere bakınca bu risk alınmalıdır

Kaka

Snejder

Diego

Hernanes

Carlinhos/Bernard

Zarate

Isimler kalite olarak düsiyor, yavas yavas

Beklenti-Realist Olan, ile umarin sonunda cok büyük bi ucurum olmaz

YAzın yapılacak transfer paralarını şimdiden kullansak belki şampiyonlar liginde yarı final görecez,ligi açık ara şampiyon tamamlayacaz

Riskmidir.Evet riskdir

şuda var gelecege yönelikmi oyuncu alınmalıdır yoksa tamamen direk kendini ispatlamış 30 una gelmiş veya yaklaşmış bir adammı alınmalıdır. sence hangisi.:confused:

Transferleri taraftarlar yapsaydi suan daha kotu durumdaydik

bu seneki yabancılar dışında nokta atışı transferleri yapıldı. hiçbirinimi begenmedin.:confused:

banada mı fenerli dicek onu merak ettiğim için söyledim hocam ancak transferlere gelince muslera, selçuk, burak, eboue haricinde beğenmiyorum yani yazın koskoca 3 ay var önünde ş.l oynayacağın belli olmuş takım stoper diye bas bas bağırıyor ama dany geliyorsa strateji ve vizyonda sıkıntı vardır hocam.

şu anda tek yabancı kontenjanımız var. Baros hala kadroda bilginize.

Ben büyük topcu istemiyorum kakaymış snejdermiş bernard a razıyım :sad007:

O zaman kesin alırız Ertuğrul.:asd: Şöyle nefesi kuvvetli bir arkadaşımız yok mu şu takımın transfer basiretsizliğine bir üflese düzelse.:troll:

Hergün düzenli olarak bu başlığa giriyorum renktaş.

Bakıyorum tıkırtı,şıkırtı yok. Ekrana bakıp üfleyip püfleyip geri gidiyorum..

Sanırım benim üfürüktede iş yok.. :sad007:

Ben kimseye fenerli demedim
banada mı fenerli dicek onu merak ettiğim için söyledim hocam ancak transferlere gelince muslera, selçuk, burak, eboue haricinde beğenmiyorum yani yazın koskoca 3 ay var önünde ş.l oynayacağın belli olmuş takım stoper diye bas bas bağırıyor ama dany geliyorsa strateji ve vizyonda sıkıntı vardır hocam.

Kaka

Snejder

Diego

Hernanes

Carlinhos/Bernard

Zarate

Isimler kalite olarak düsiyor, yavas yavas

Beklenti-Realist Olan, ile umarin sonunda cok büyük bi ucurum olmaz

Bu üçünü al o zaman uzanarak izle maçları Arif. Özellikle Hernanes klasik 10 numara değil ama sol iç, orta saha oynar of of of diyorum defans bile yapar. Ama satmazlar o ayrı konu.

Soran olursa...

Cevap kağıdına şıkları kaydırmadan işaretleyiniz...

ultrAslan !

Cilek diye diye, Yönetimin transfer calismasi Recel olmus.

Riskmidir.Evet riskdir

Devre arasında kimse yerini dolduramayacağı oyuncusunu satmaz, yani kaliteli oyuncusunu satmak istemez. Satmak isteyenler de gözlerini 4tane açmış money money must be funny in the rich man worlds şarkısını söylüyolardır, yani baya baya bir tuzluya patlar, yannnii malesef biraz zor olucak ama umarım başarırlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt