Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir sol beke raziyim ben ama kaliteli olmasi gerekiyor :)

Ayrica su önemizdeki günlerde gelse oyuncu camp dönemini gecirir takim ile. Ama icimde tuhaf his var sanki bizimkiler Transferi beceremeyecek gibi.

banada mı fenerli dicek onu merak ettiğim için söyledim hocam ancak transferlere gelince muslera, selçuk, burak, eboue haricinde beğenmiyorum yani yazın koskoca 3 ay var önünde ş.l oynayacağın belli olmuş takım stoper diye bas bas bağırıyor ama dany geliyorsa strateji ve vizyonda sıkıntı vardır hocam.

zaten bu sene hamit ve buragı bir kenara bırakıyorum. takıma level atlatacak yabancı alamadık. danyi bende yeterli bulmuyorum. şu yarı dönemi bekleyelim bakalım napacaklar.

Carlinhos+Bernard, tabiki de RISK

direk fayda verebilecekleri mi Lig ve CL de.. O soru isareti. Ilk kez brezilya dan cikmak, avrupaya gitmek, hic de kolay degil.

Kanimca, gelirse, sadece bir tane gelir. Büyüh ihtimal ile Carlinhos. Bernard türü transferli yapmayioruz... 1 yil sonra Porto fln alir.

Hergün düzenli olarak bu başlığa giriyorum renktaş.

Bakıyorum tıkırtı,şıkırtı yok. Ekrana bakıp üfleyip püfleyip geri gidiyorum..

Sanırım benim üfürüktede iş yok.. :sad007:

Evet geçen sene yoktum ben Ocak transferinde ama Shaqiri baya heyecanlandırmıştı. Şimdi artık o kadar alıştık ki nasılsa gelmez alamayız diyoruz ve bitiyor.

Bir sol beke raziyim ben ama kaliteli olmasi gerekiyor :)

Ayrica su önemizdeki günlerde gelse oyuncu camp dönemini gecirir takim ile. Ama icimde tuhaf his var sanki bizimkiler Transferi beceremeyecek gibi.

Yaratıcı oyuncu ilk sırada olmalı solbek ikinci sırada..

Bizim acilen yaratıcı oyuncu almamız lazım yoksa çok başımız ağrayacak hemde ligte hem CL'de.

3kere girmis oyuna, bank dan...

istersek cok rahat aliriz. potensial var, genc ve türk..Ekici

Carlinhos+Bernard, tabiki de RISK

direk fayda verebilecekleri mi Lig ve CL de.. O soru isareti. Ilk kez brezilya dan cikmak, avrupaya gitmek, hic de kolay degil.

Kanimca, gelirse, sadece bir tane gelir. Büyüh ihtimal ile Carlinhos. Bernard türü transferli yapmayioruz... 1 yil sonra Porto fln alir.

Bernard için o riske değer üstelik iyi bir oyuncuya benziyor sitili falan hızı tekniği gayet güzel. Bizim ligteki kasaplar napar bilmiyorum ama o adamı 1 sene sona portoda parlayıp 50 60 milyonlara satıldığını görürsem harbi ağlarım.

Aslinda, türkiyede piyasaya bakarak, 22yasindaki Ekici almak farzdir.

Bu sene nerdeyse oynamadi dogru...uyum tutmadi Bremen'de.

Ekici ve Gündogan, gecen sene Nürnbergi götüriyorlardi Ligde.

Gündogan patlamayi yapdi Dortmund da, Ekici ise istenilen performansi sergileyemedi.

Onu "Özil 2" olarak gördüler... "10 Numara AMC" mevkisinde oynyior..

Gelsin. ucusa aliriz.

O zaman neden yazıyon Doğu:) Bunalıma sokmak için mi;)

Hafız, Hernanes için diyorsan hani beğeniyorum artı birde kulübünde oynuyor çok zor keşke alabilsek ama bizim 14 15 milyon verdiğimiz görülmemiş ki. Verirsek o gün dünyaya astroid çarpabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt