Sami Yılmaz
Kırmızı Üye
- 28 Aralık 2010
- 1.790
- 431
- 1.493
Cevap: Transfer Nöbeti
cine 5 te 03.05.2000 de oynanan antalya var zevkli maç
cine 5 te 03.05.2000 de oynanan antalya var zevkli maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var da onların önerdiği futbolcuyu alacak yürek varmı?
Alper mi M.Ekici mi Arif![]()
Bernard için o riske değer üstelik iyi bir oyuncuya benziyor sitili falan hızı tekniği gayet güzel. Bizim ligteki kasaplar napar bilmiyorum ama o adamı 1 sene sona portoda parlayıp 50 60 milyonlara satıldığını görürsem harbi ağlarım.
hangi futbolucuları oneriyorlar ?
15milyon euro verdik hadi dielim ki bizde aşısı tutmadı 10milyondan aşağı satmayız ki oyuncunun kalitesi belli... yiğiti sercanı vs vs 3-4 er milyona alıyoruz. Bence gözü kapalı bu riske girmek lazım ama bize gelirmi yada takımı satarmı bilemem... İşin garip tarafı 500bin dolara oynuyomus takımında...
şuda var gelecege yönelikmi oyuncu alınmalıdır yoksa tamamen direk kendini ispatlamış 30 una gelmiş veya yaklaşmış bir adammı alınmalıdır. sence hangisi.:confused:
doumbia hala cska damı
15milyon euro verdik hadi dielim ki bizde aşısı tutmadı 10milyondan aşağı satmayız ki oyuncunun kalitesi belli... yiğiti sercanı vs vs 3-4 er milyona alıyoruz. Bence gözü kapalı bu riske girmek lazım ama bize gelirmi yada takımı satarmı bilemem... İşin garip tarafı 500bin dolara oynuyomus takımında...
Gourcuff nasil olur?
Lé Balon?
Kakayı istemeyenlerdenim
Sneijderi nedense beğenmiyorum
Diegoya hem hayranlığımdan hemde geleceğe dönük olabileceğinden çok olumlu bakıyorum
Bernanda tamamen gelecek açısından düşünerek olumlu bakıyorum
Alperin-kerim ve serdar aziz-serdar taşçı in stilinlerini beğendiğimden daha önemliside yabancı sınırlamasından dolayı kesinlikle alınması gerektiğiini düşünüyorum
Carlinhosu ve türevlerini en büyük zaafımızı kapatmak amacıyla istiyorum
tüm bunların ışığında ilk yarıdaki eksiklikleride göz önünde bulundurursak bu saydığım oyuncuların hem yaşları bakımından hemde tam eksiklerimize göre olduklarından alınması gereken oyuncular olduklarını düşünüyorum