Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yaratıcı oyuncu ilk sırada olmalı solbek ikinci sırada..

Bizim acilen yaratıcı oyuncu almamız lazım yoksa çok başımız ağrayacak hemde ligte hem CL'de.

bizimkiler alamaz öyle oyuncu. alirda inamato gibi birisini bulurlar herhalde. 1-2 milyonluk oyuncu ya tutarsa riski. büyük oyuncuya 10+ milyon euro verirsem yine risk var bu isin icinde düsünüyorlardir bizimkiler. ben en iyisi 1-2 milyonluk adam alayim da riskde bari param fazla yanmasin. hocayida susturmus olurum hemde taraftari az cok. en azindan yaratici oyuncu aldik söyleye bilirim. tutmasza transferde risk vardir diye bilirim ama trasnfer istendide yapilmadi denmesin.

3 transfer yeterli gibi

Kerim Frei - Carlinhos - Sneijder

kadroda şu şekilde olabilir

611476_Galatasaray_SK.jpg

Sneijer göbekli reyiz istemiyoruz artık :D

Devre arasında kimse yerini dolduramayacağı oyuncusunu satmaz, yani kaliteli oyuncusunu satmak istemez. Satmak isteyenler de gözlerini 4tane açmış money money must be funny in the rich man worlds şarkısını söylüyolardır, yani baya baya bir tuzluya patlar, yannnii malesef biraz zor olucak ama umarım başarırlar...

İşin sonunda tabiki doğal olarak para devreye giriyor

Ancak başarı içinde bazı ekstra ücretler göz önüne alınabilmelidir

Riskmidir.Riskdir tabi.HErkes almayadabilir

Ancak 2 yıldır hatta daha öncesinden beri hiç bir şekilde risk almıyoruz

ne güzel kura cekmisiz schalke.adam akilli transfer yapip bir üst tura cikma sansin ve daha ileri gitme sansimiz varken degerlendirmeli yönetim

B. Gomis

Gidebilirmis, fransis siteler göre... Alalim kara oglani :D

honda yi makul fiyata aliriz belki 1 yili kaldi

Ben Kharkiv'de oynayan Cleiton Xavier'i istiyorum.Tarzı Lincoln'e çok benziyor.Skora yakın bir isim, yaşı 29.Maliyeti fazla olmaz.

Kakayı istemeyenlerdenim:)

Sneijderi nedense beğenmiyorum

Diegoya hem hayranlığımdan hemde geleceğe dönük olabileceğinden çok olumlu bakıyorum

Bernanda tamamen gelecek açısından düşünerek olumlu bakıyorum

Alperin-kerim ve serdar aziz-serdar taşçı in stilinlerini beğendiğimden daha önemliside yabancı sınırlamasından dolayı kesinlikle alınması gerektiğiini düşünüyorum

Carlinhosu ve türevlerini en büyük zaafımızı kapatmak amacıyla istiyorum

tüm bunların ışığında ilk yarıdaki eksiklikleride göz önünde bulundurursak bu saydığım oyuncuların hem yaşları bakımından hemde tam eksiklerimize göre olduklarından alınması gereken oyuncular olduklarını düşünüyorum

Hernanes?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt