Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeşim biraz objektif bak konulara Elmander'in Sow'dan iyi oldugunu söyleyen birisi taraflıdır baska bisi değil..

Bir oyuncunun diğer oyuncuyla kıyaslamasını neye göre yaparsın?

Verdiği katkıya göre..

Geçen senenin istatisliklerini açtırmayın bana..

Bernard isteriz artık bu saatten sonra..

Bir yandan iyi oldu Belhanda transferi..Yönetim artık buna göre bir hamle yapmak zorunda ki rakip güçlendikçe biz de güçlenmeliyiz..

Ynt: Transfer Nöbeti

Brn belhanda transferine su gozle bakiyorum bilmem katilirmisiniz.karsisinda dunyanin en iyi tuali, boyasi ve boya fircasi var ama resmi yapacak adam ressam degil marangoz.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1,5 sene sonra borçtan kurtulmuş oluyor ve nakit akışımız artıya geçecektir. Bakalım ozaman transfer politikamız nasıl olacak.

Birde önemli projeler felan var deniliyordu, daha birtanesini göremedim.

Bu mali genel kurul toplantısı nezaman ya? En son herşeyi aydınlatan PDF dosyası 2011 yılından; https://www.galatasaray.org/files/kulup/GS__Rapor.pdf

Bernard isteriz artık bu saatten sonra..

Bir yandan iyi oldu Belhanda transferi..Yönetim artık buna göre bir hamle yapmak zorunda ki rakip güçlendikçe biz de güçlenmeliyiz..

Istedin Yapiyoruz ALI AGAOGLU ..

Haci oyle olmuyor iste , takim dengesi bozulur almiyalim Bernardi , Kulubun butcesi de onemli .. A.Albayrak modus OFF

Serdar Taşçı - Ömer Toprak'tan biri

Sneijder - Diego'dan biri

Carlinhos - Kerim Frei'dan biri mevkileri aynı değil biliyorum.

bence bunlardan biri gelicek içime doğuyor çok pis :b5:

Bernard :sad007:

Arda Turan mı yoksa Belhanda mı daha yetenekli?

22 yasindaki belhanda=22 yas Arda. Bir tik daha iyi diyebiliriz fakat Arda'nin o yasindaki sezonu nasildi hangisiydi hatirlamiyorum.

Bu sene fazla izlemedim fransa ligini, baya sikici fakat gecen seneki performasinda biraz dusukluk olsada

Arda ve Belhanda'yi kiyaslabilirsin. Birbirine cok yakin oyuncular. Belhanda en az Arda kadar top teknigine sahip ayrica hizli.

Arda topu cok iyi saklayabiliyor, defansa isterse daha fazla yardimci oluyor.

Bir oyuncunun diğer oyuncuyla kıyaslamasını neye göre yaparsın?

Verdiği katkıya göre..

Geçen senenin istatisliklerini açtırmayın bana..

"istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.” Alex Ferguson - Fatih Terim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt