Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne belhandaymış arkadaş demek sinejder felan gelse halinizi düşünemiyorum! eminimki bu adamı bu forumda 45 dakika bile izleyen yoktur! medyanın gazıyla herkes konuşuyor, 22 yaşında kapalı kutu bir oyuncu 165 saniyelik youtobe göruntuleriye adamı kral ilan ettiler nerdeyse, benim gözumde bu adamın ibbdeki dokadadan bir fazlası yok.

Bizim en buyuk eksigimiz hamit ve ambrabat dan umdugumuzu bulamamiz,selcuk ve melo da gecen seneki gibi olmayinca kimsenin ekstra bir sey vermeyip(burak disinda) herkesin vasatin ustunde oynadigi bir takim olduk.Eger hamit munich deki gibi cesaretli,ambrabat da biraz daha zeki oynarsa kanata ihtiyacimiz olmaz bizim

"istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.” Alex Ferguson - Fatih Terim..

İsta

Ama bu laf takım istatistiği için geçerli futbolcu değil :D Adam 23 gol 51 asist yapmışsa istatistik önemli değil mi şimdi?

Not: Cümlede geçen rakamlar tamamen hayal ürünüdür.

Yaniliyorson. Belhanda cok rahat o saydigin isimlerle ayni kefeye sokulur.

Belhanda'nın bu oyuncularla aynı kefeye girebilmesi için uluslararası düzeyde kalitesini ispat etmesi lazım. Öyle tek takımda parlamış sonradan sönüp giden istemediğin kadar oyuncu var piyasada.

22 yasindaki belhanda> 22 yas Arda.

Bu sene fazla izlemedim fransa ligini, baya sikici fakat gecen seneki performasinda biraz dusukluk olsada

Arda ve Belhanda'yi kiyaslabilirsin. Birbirine cok yakin oyuncular. Belhanda en az Arda kadar top teknigine sahip ayrica hizli.

Arda topu cok iyi saklayabiliyor, defansa isterse daha fazla yardimci oluyor.

İyi oyuncu aldılar o zaman.

Bizim en buyuk eksigimiz hamit ve ambrabat dan umdugumuzu bulamamiz,selcuk ve melo da gecen seneki gibi olmayinca kimsenin ekstra bir sey vermeyip(burak disinda) herkesin vasatin ustunde oynadigi bir takim olduk.Eger hamit munich deki gibi cesaretli,ambrabat da biraz daha zeki oynarsa kanata ihtiyacimiz olmaz bizim

Kanat isteyen yok ki kardeşim

ne belhandaymış arkadaş demek sinejder felan gelse halinizi düşünemiyorum! eminimki bu adamı bu forumda 45 dakika bile izleyen yoktur! medyanın gazıyla herkes konuşuyor, 22 yaşında kapalı kutu bir oyuncu 165 saniyelik youtobe göruntuleriye adamı kral ilan ettiler nerdeyse, benim gözumde bu adamın ibbdeki dokadadan bir fazlası yok.

sadece görüntü değil,görüntülerde amrabattan farkı yok.ancak izleyenler çok iyi diyor...

"istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.” Alex Ferguson - Fatih Terim..

İsta

Saçma sapan konuşma.

İki rövaşata golü attı diye Sow'u Elmander'den iyi yapmaz en azından bana göre..

Kim daha çok katkı veriyorsa bana göre daha iyi oyuncudur o..

Yanılıyorsunuz Cl maçlarında da izledim ve Fransa'da ki büyük maçlarda da takip ettimk.Evet bi Sneijder değil gerçekten ancak iyi işlenirse iş yapacak bir adam..Tabii işlenir mi orası muamma tamamiyle..

Mesela biz alsak sevinirdim ben...

montpellier gibi dandik bir takimi sampiyon yapti, oliver giroud gol krali oldu onun sayesinde, sampiyonlar liginde yine fena oynamamisti, bosuna kötülemeye gerek yok, biz alsak AUVV nefis transfer diyeceklerden birisi de sensin.

Biz ezeli rakibimize Roberto Carlos geldigini gormus adamlariz ... Belhanda kim oluyor agaaaaa :trollface:

Birisi demiş bende diyorum 2 gündür birazda klasik olucak ama bizim için en iyi transfer(ler)Selçuk-Melo -Hamit-Amrabat'ın verimi artması olur özellikle Selçuk-Melo geçen seneye yakın olabilseler bizim için en iyi transfer olurlar ama.

Sene başında Hamit'i Fener alsaydı ne olurdu acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt