Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yanılıyorsunuz Cl maçlarında da izledim ve Fransa'da ki büyük maçlarda da takip ettimk.Evet bi Sneijder değil gerçekten ancak iyi işlenirse iş yapacak bir adam..Tabii işlenir mi orası muamma tamamiyle..

Mesela biz alsak sevinirdim ben...
bakalım görucez ben hala pek önemli bir transfer olduğunu düşünmuyorum

Adamlar alıyor aga kim ne derse desin bana Belhanda-Sow ikilisi bizde olsa şu ligin anasını ağlatmıştık ve adamların yaptığı 2 transfer tam 22 milyon euro .Şampiyonlar ligine giden biz ama Crisi alan da biz beleşe.Lanet olsun ben başka bi şey demiyorum şu transfer konusunda harbi sınıfta kaldık şuan

Ama bu laf takım istatistiği için geçerli futbolcu değil :D Adam 23 gol 51 asist yapmışsa istatistik önemli değil mi şimdi?

Not: Cümlede geçen rakamlar tamamen hayal ürünüdür.

Ordaki kast şu.Mesela koşmuyodur mücadele etmiyordur defansa gelmiyordur vs. bunları göstermez diyor :b5:

İyi oyuncu aldılar o zaman.

Kimi alirlarsa alisinlar. Yeterki bizim, Fatih Hoca tarafindan istenilen transferler yapilsin.

Belhanda, Arda'da oldugu gibi ligin en iyi takimlarinda oynamadi. Belki oda beni yaniltiyor olabilir ama

Belhanda Arda'yla kiyaslanabilecek kalitede.

Aykut Faktorunu unutmayin :asd:

Adamlar alıyor aga kim ne derse desin bana Belhanda-Sow ikilisi bizde olsa şu ligin anasını ağlatmıştık ve adamların yaptığı 2 transfer tam 22 milyon euro .Şampiyonlar ligine giden biz ama Crisi alan da biz beleşe.Lanet olsun ben başka bi şey demiyorum şu transfer konusunda harbi sınıfta kaldık şuan

Yarın Sneijder gelirse sınıfı kanaat kullanıp geçer miyiz hocam?

RONALDINHO YU ISTEMEYEN ZIHNIYET BERNARDIN SUNNETLIK FOTOGRAFINI BILE ALMAZ :o

Ben acayip sevinirdim. Hamit-Topuz nefis sag kanat olurdu. Allahtan gidip 2 sene oynamayan Krasici getirdiler de sonradan üzmediler beni.

Lan bırak Allah aşkına ölüp bayılıyordu burda herkes yönetime sallayıp duruyordu kaçırdık adamı Fener'e gitti diye.

montpellier gibi dandik bir takimi sampiyon yapti, oliver giroud gol krali oldu onun sayesinde, sampiyonlar liginde yine fena oynamamisti, bosuna kötülemeye gerek yok, biz alsak AUVV nefis transfer diyeceklerden birisi de sensin.
ben tanımadığım adam için oo super transfer demem ben sen ve senin gibi transfer manyağı taraftarldan değilim takıma hiç bir oyuncu gelmesede bu takım gene şanpiyon olur bazı şeyleri çok abartıyorsunuz ne olduğu belirsiz bir adamı burda super yetenek diye lanse ediyorsunya sana başka ne diyim.

hala neyin peşindeyiz arkadaşlar. galatasarayımız ölüsünü sahaya yansıttığı ligde ezeli rakibimiz denen takımın 6 puan önünde şampiyonlar liginde son16 da ..başında kimsenin bulamadığı bazılarının izinden gittiği imparator ve arkasında dev gibi bir yönetim ve taraftar var. hala rakip takımşunu aldı şu şunu aldı muhabbetlerine ne gerek var. biz Galatasaray taraftarıyız seyircisi değil.

Kimi alirlarsa alisinlar. Yeterki bizim, Fatih Hoca tarafindan istenilen transferler yapilsin.

Belhanda, Arda'da oldugu gibi ligin en iyi takimlarinda oynamadi. Belki oda beni yaniltiyor olabilir ama

Belhanda Arda'yla kiyaslanabilecek kalitede.

Aykut Faktorunu unutmayin :asd:

Aykut faktörü diyorsunda, adamı gönderip yerine iyi birisi gelirse ne olucak peki?

Adamlar iyi kadro kurdular ve daha da oyuncu alacaklar sanırım. O yüzden Aykut'a rağmen ciddi bir tehlike oluşturuyorlar.

Sneijder gelsin o cümlelerimin hepsini teker teker ben yutmaya hazırım.Ama şuana kadar sınıfta kaldığımız bi gerçek.Şu saatten sonrasını tahmin etme gücünde değilim

O halde sınıfta kaldığımız transfer sezonu bitişinde anlaşılır deiii mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt