Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan bu fastada ne jenerasyon varmıs harbiden herbiri baska topcu:ayatollah:

Ulan millet Chadli'yi yerin dibine sokuyor.Ben Belçika milli takımın da 2-3 kere izledim.Gayet iyi bir futbolcu.Bizimle anılan futbolcuların itin kıçına sokma huyundan vazgeçin.Belhanda'nın 5 maçını izleyen varmı? Varsa onlar değerlendirsin,yoksa youtubeden izleyip not vermeyin.

Ne belhanda imiş arkadaş.Bu nasıl bir futbolcu ise dünyada bundan iyisi yokmuş.

İsmini ilk defa duyduğumuz bir oyuncu sırf fenev'e gittiği diye kıymete bindi.

Hersey para degil aga , Amrabata 8.5 milyon AVRO verebilen bir sahis o parayla Haldun reis neler getirirdi ..

Herşey paraaa ... Amrabat olayı farklıydı artık FT'nin mi desem yönetimin mi desem takıntısı oldu o transfer yoksa kime o kadar para vermişiz de Amrabat'a vercez ...

serdar tasci ve bir playmaker ile kapatalim transfer sezonunu, oda olmuyorsa serdar tasciya fitim valla :D

Adamlar Belhanda alıyor ama :mad:

Nasıl yapıyorduk beyler böyle mi yapıyorduk?

adamlar aziz yildirim geldikten sonra mali yapısın çok güçlendirdi mali açıdan avrupanin bile en iyi takimlarindan birisi fb biz daha 2 senedir bi düzen içerisine giriyoruz o alıyor diye bizde alırsak mali yapımız güçlenmez.

Paran varsa hernanes'i al ya da Sissoko/coupe'den birini :)

Gol atınca takla atsın çalım atsın adam geçsin mesafe tanımaksızın kendine güvenerek topa vursun istiyorum.. Bide çıt kırıldım olmasın mücadele etsin

Camia üzerinden reklamını yapıyorsa verecek Mertcan.Camiada ki bazı dinozorlardan alacaksın hemde.

O kadarını zaten veriyorlar yıllık katkı payları cartlar curtlar dernek aidatları falan. Ama ben şahsen kimenin tutup 10m€ verip topçu getirmesini istemem çünkü biyerden sonra kafanan kakarlar o parayı.

adamlar aziz yildirim geldikten sonra mali yapısın çok güçlendirdi mali açıdan avrupanin bile en iyi takimlarindan birisi fb biz daha 2 senedir bi düzen içerisine giriyoruz o alıyor diye bizde alırsak mali yapımız güçlenmez.

Mali yapının düzeltiği yok, Aziz kulüpteki bütün zenginleri yoluyor olay bu.

fb nin mali yapısı çok mu iyimiş hmm :confused:

1337155413-1.jpg

Bu haberi yapan BABAM olsa bile inanmam !! Siz dusunun gerisini :trollface:

Ne belhanda imiş arkadaş.Bu nasıl bir futbolcu ise dünyada bundan iyisi yokmuş.

İsmini ilk defa duyduğumuz bir oyuncu sırf fenev'e gittiği diye kıymete bindi.

Fenere geldiği için söylemiyorum ama şampiyonlar ligin de 2 maçını izledim ama hiç gözüme çarpmadı.Herzaman ki forum ahalisinin kuruntuları.Geçen sene ki Krasiç ve Meireleş haberlerinde olduğu gibi.Ama bir gerçek var bizimkiler çok rahat ve laubali.Şampiyonlar liginde bir üst turdasın ama hala bir girişim,plan,program yok.

Amrabat, Sercan nasıl uçtular ama hoca sayesinde. Mükemmel top oynuyor ikisi de değil mi?

İkisinden de ancak bu kadar olur :D Ama Quaresma'nın potansiyelini herke biliyor sonuçta. Ha bana sorarsan gelmesin ama açıklama gereği duydum nedense :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt