Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu arada Chadli bana Riera'nın Liverpool zamanlarını hatırlatıyor hep, aynı şeyi düşünen var mı :ayatollah:

yahu hala Belhanda'yı keşke biz alsaydık diyen var...

Diyelim öyle bir hata yapıp 12 milyon euro bonservisi verdin, ŞL'de oynatabilecek misin? Hayır. ee daha nasıl bize lazım oluyor bu adam?

Git Taarabt'ı al alabiliyorsan, millet futbolcu neymiş görsün:yenieek:

Tam emin olmamakla beraber oynatabiliyoduk galiba..

Ki oynatamadıgımzı varsayarak konusalım belhandayı biz alsaydık bu seneki sampiyonlukla clye gidicegimiz kesinleşirdi belhanda gibi bi adamıda kadromuza katmıs olurduk transfer vizyonumuz gelişirdi vs vs clye önümüzdeki sene direk katılmak en az schalke macı kadar degerlidir benim icin

Ben q7 gelse uzulmem,yonetime amatör demem.Bjk den kotu oynadigi icin degil feda yapmidigi icin kovuldu.Bizden 3 milyon civari almasin o ayri

fener belhandayi almis

2625d86e86e63f7b0de9c6d9bbe7ac02fc3b7710

Neyse agalar transfer döneminin daha 2. günündeyiz bu eziklerinde resmiyete dökülmüş bir transferi yok dolayısıyla daha herşey için çok erken ...

Ama ara transfer dönemi çok da fazla zamanımız yok tabi bu hafta içinde istediğimiz adamları alabilirsek herşey olması gerektiği gibi olur ...

Umarım Bernard + Carlinhos + Kerim + Taşçı/Toprak transferlerini yapabiliriz gönlümden geçen budur ( 2 yerli 2 yabancı ) ... Bernard ve Kerim 2si birden getiremezler ama birinden birisi gelir inş ... İyi düşünelim iyi olsun :)

Tam emin olmamakla beraber oynatabiliyoduk galiba..

Ki oynatamadıgımzı varsayarak konusalım belhandayı biz alsaydık bu seneki sampiyonlukla clye gidicegimiz kesinleşirdi belhanda gibi bi adamıda kadromuza katmıs olurduk transfer vizyonumuz gelişirdi vs vs clye önümüzdeki sene direk katılmak en az schalke macı kadar degerlidir benim icin

Hayır kesinlikle oynatamıyorsun aynı turnuvada oynadığı için.

bernard mı belhanda mı iyi

Fas Milli Takımından alınacak 2 adam vardı.Birisi Belhanda(Fener aldı) öbürüde Mehdi Benattia.

Gidip birde Mehdi'yi de alıyorlarmış.:D

fenevin kimi aldığı önemli değil bizim kimi alacağımız önemli 3 tane nokta atışı yine bizi şampiyon yapar

Bernard Chelsea'ye falan gider. Bir de ben bu Brezilyalıların 2014'ten önce ülkeden ayrılacağına inanmıyorum. Bizim Carlinhos'da ondan bu kadar uzun sürdü.

........................................muslera...............................................

eboue.....................semih...........s.aziz/s.taşcı/ö.toprak.........carlinhos

.............................selçuk...........melo...........................................

...............hamit...................................................amrabat/rieara.....

....................................bernard/shndr...........................................

.........................................burak.................................................

Bernard daha iyi belhandadan beyler

Bizim kulube ulaşabileceğim bi telefon numarası varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt