Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bernard'ın potansiyeli yüksek, paçasından yetenek akıyor ancak Belhanda oyun tarzı ve fiziği ile bir adım önde.Bana 3 sene önceki Keita'yı hatırlatıyor.Oyun görüşü daha yüksek ve genç.

dış görünüşe göre konuşuyorsun renktaş belhanda fiziksel teması çok seven biri değil,fazla temas onu çabuk yıpratıyor.hatta bu yüzden aykut onu forvet arkası oynattıkça f5 liler baya bir ı love you alex çeker..bernard fiziksel temastan kaçmayan biri.ancak yaratıcılığı bizim ihtiyacımızı karşılar mı allah bilir. felipe anderson cuk oturur gibi duruyur ama bizimkilere fazla tuzlu gelir...

ya o değilde bu Sow ve Belhanda ikilisi malmı nasıl giderler Fener'e anlamıyorum ... Bu kadar potansiyelli adamlarsanız ne işiniz var Fener'de ... Katar'a git daha iyi be sorun paraysa daha çok kazanırsın hem ...

Bernard'ın potansiyeli yüksek, paçasından yetenek akıyor ancak Belhanda oyun tarzı ve fiziği ile bir adım önde.Bana 3 sene önceki Keita'yı hatırlatıyor.Oyun görüşü daha yüksek ve genç.

bernard potansiyel olarak daha iyi bence belhandanın yaşına gelince daha üst düzey biri olabilir ama brezilyalıların durumu belli olmuyor

Alper Potuk için 5 milyon eur, Serdar Aziz için 7 milyon eur istemişler.

ya o değilde bu Sow ve Belhanda ikilisi malmı nasıl giderler Fener'e anlamıyorum ... Bu kadar potansiyelli adamlarsanız ne işiniz var Fener'de ... Katar'a git daha iyi be sorun paraysa daha çok kazanırsın hem ...

Potansiyelli olasalar başkaları alırdı zaten. Şu anda Sow'la ilgilenen bitane kulüp yoktur bence.

bernard potansiyel olarak daha iyi bence belhandanın yaşına gelince daha üst düzey biri olabilir ama brezilyalıların durumu belli olmuyor

Fenev bu kadar para harcasın bonservıslerıne.Ben onları aziz kodese gırınce gorucem fınansal krız ne demekmıs

Ne yapıcaz ara dönemde Serdar iel Alper'i? Alıyorlarsa takıma sınıf atlatacak bir oyuncu getirsinler.

Anadolu külüpleri Galatasaray'ı durunca adam da biraz iyiyse kapıyı 5m€'dan açıyor zaten. Mesela G.Süzen'i biz isteseydik en az 3m€ derlerdi.

Abdurahim Albayrak'ın kuluble ilişkisi derhal kesilmeli.Furkan Özçal gibi çöp senelik 700 bin euro alıyor sayesinde.Oyuncu demeye utanıyorum bu adama

dış görünüşe göre konuşuyorsun renktaş belhanda fiziksel teması çok seven biri değil,fazla temas onu çabuk yıpratıyor.hatta bu yüzden aykut onu forvet arkası oynattıkça f5 liler baya bir ı love you alex çeker..bernard fiziksel temastan kaçmayan biri.ancak yaratıcılığı bizim ihtiyacımızı karşılar mı allah bilir. felipe anderson cuk oturur gibi duruyur ama bizimkilere fazla tuzlu gelir...

Çok maçını izlemedim ama gördüğüm kadarıyla fiziğini kullanabilen oyunculardan.Bizim ligde de fiziğin ne kadar çok ön planda olduğu aşikar.Ligimize gelip, yeteneksiz ama fiziği ile oynayıp ilahlaştırılan futbolcular var.Dediğin gibidir umarım :D

Yahu bize ne Malhanda'dan, Kra SIC'den.. Kendimize bakalim.

Abdurahim Albayrak'ın kuluble ilişkisi derhal kesilmeli.Furkan Özçal gibi çöp senelik 700 bin euro alıyor sayesinde.Oyuncu demeye utanıyorum bu adama

Zaten Albayrak tutup getirip imzalatıyor adamlara kulüpte hiç adam yok başka sen napıyon diyen

[video=youtube;_0VXpBik9OA]https://www.youtube.com/watch?v=_0VXpBik9OA[/video]

bu gol size kimi hatirlatiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt