Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bize lazım olan yedek oyuncu değil beyler.Bize güç katacak bir oyuncu lazım.Bunun da kesinlikle forvet olması lazım.Bide alınabilirse kanatta akacak biri.

[video=youtube;bx7xmBse_V0]https://www.youtube.com/watch?v=bx7xmBse_V0[/video]

Abdurahim Albayrak'ın kuluble ilişkisi derhal kesilmeli.Furkan Özçal gibi çöp senelik 700 bin euro alıyor sayesinde.Oyuncu demeye utanıyorum bu adama

Furkan --> 700.000 euro çöpe atıldı

Sercan --> 4 milyon bonservis

Yiğit G. --> 2,5 milyon çöpe

Cris --> 600.000 euro çöpe

daha ceyhun var , amrabat var

şunlara verdiğimiz parayla bir tane first class topcu alırdık

bu yönetim iyi transferler yaptı (Muslera ,Eboue vs.) ama bir o kadar da gereksiz transfer yaptı

Chadli'yi daha önce izlememiş arkadaşlar videolarına bakın en azından bu adam Riera'nın Liverpool versiyonu değil mi :ayatollah:

Furkan --> 700.000 euro çöpe atıldı

Sercan --> 4 milyon bonservis

Yiğit G. --> 2,5 milyon çöpe

Cris --> 600.000 euro çöpe

daha ceyhun var , amrabat var

şunlara verdiğimiz parayla bir tane first class topcu alırdık

bu yönetim iyi transferler yaptı (Muslera ,Eboue vs.) ama bir o kadar da gereksiz transfer yaptı

Yurtiçi transferlerin hepsi Abdurahim Albayrak imzası var.

Sneijder gelmez, hayal kurmayin. Diegonun gelme sansi diğerlerine göre yüksek. Bernard icin 20 milyon euro civari istiyorlarmis. Birde en az yani.

Bremeni Avrupa Liginde finale cikarmis, Finalde de cezaliydi heralde. Aklimda öyle kalmis.

A.Madridte iyi sezon gecirmis, Wolsburgta cok iyi devam eden Diegoyu belli bir rakama almak varken, henüz hic bir sey ispat etmemis Bernarda 20 milyon euro vermeyiz. Perisici de almislar. Diegoyu alabiliriz diye düsünüyorum.

Belhandaya gelince, Meireles gelincede böyle abartilmisti. İyi bir oyuncu ama abartildiği kadar degil. Chadli de abartiliyor.

Sneijderi de gelsin istemem. Bir kac sezondur doğru düzgün katki yaptiği yok. Bu adamin en önemli özelliği pasör olusu ve uzaktan sutlari, frikikleri. Kaka gibi alip, bir kac kisiyi gececek bitirici bir adam degil, dikine oynayan birisi degil Sneijder. İsim ya, gecmiste iyi isler yapti ya, tamam alalim diye düsünüyoruz.

Sneijderden verim almak icin etrafinda cok iyi olmasi, bitirici adamlarla oynamasi gerek. Bu olmayinca, İnterde Eto'o ve Balo gittikten sonra, Sneijderin perfonmansi düstü. Her bulduğunu kaleye deniyor. Bitirici tek Milito kaldi da ondan.

Diegoyu bu yüzden hepsine tercih ederim. Bernard büyük potansiyelli bir oyuncu. Bernard A sinif oyuncuysa, Belhanda B sinif oyuncudur.

Alexin bir seviye kücük verisyonu gibi.

[video=youtube;ZYZhcPHaYxw]https://www.youtube.com/watch?v=ZYZhcPHaYxw[/video]

Stoper olayı Hamburg maçına doğru gider adam alınmasa ve Ujfalusi Mart ayından evvel tam randımanlı aynamayacaksa.

Chadli'yi daha önce izlememiş arkadaşlar videolarına bakın en azından bu adam Riera'nın Liverpool versiyonu değil mi :ayatollah:

ben hollandada oturdugum icin biliyorum ve her hafta sonu eredivisie izliyorum Chadli riera'dan cok daha guclu ve teknik bir futbolcu ve genc yanliz hollandada turkiyedeki kapandiklari gibi kapanmiyo rakip takimlar

İstediğimiz 10 numaralar olmuyorsa (bence sadece sneijder iyi, bernard risk?) forvette alabiliriz.

Dribling yapabilene, topa basıp, saklayabilen bir forvet, kanatta oynayabilen bir forvet. zarate'yi kiralasak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt