Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aras Özbiliz rusyada çıktığı 15 maçta 7 gol atmış iyi ortalama valla türk statüsünde oynayabiliyormu?

Aras Özbiliz rusyada çıktığı 15 maçta 7 gol atmış iyi ortalama valla türk statüsünde oynayabiliyormu?

Turkiyede dogdu buyudu ama Ermeni milli takimi secti oyniyabiliyor galiba ve bir raportajda ben turk degilim ermeniyim demisti

Chadliyi beğenmeyen adama esesli diego müstehaktır

Alper'i alıp Selçuk'u forvet arkasına kaydırabiliriz. Orta göbegi 3'lemek lazım ama hamit'e guven olmuyor bazen kopuyor maçtan

Chadli asiste yönelik oynamıyor pek, Tadic yuklenmiş pas işini.

Chadli'yi daha önce izlememiş arkadaşlar videolarına bakın en azından bu adam Riera'nın Liverpool versiyonu değil mi :ayatollah:

Stili biraz Q7'i andırıyor. iki ayağınıda çok iyi kullanması önemli bir artı. en önemlisi dikine gidebilen bir oyuncu fakat 10 numara değil. kanat oyuncusu. Bütün bu olumlu özelliklerine rağmen 10 milyon euro gibi bir rakam etmez bence. 7-7.5 arası makul bir fiyattır. kanatları amrabata ve chadliye verirsen ki sağ bekimiz iyi. sol bekede carlinhosu alırsan. hamiti içe doğru çekip selçuğu biraz ileriye kaydırırsan 4-2-3-1'i rahatlıkla oynarsın. yanlışmıyım hocam?

yönetim çok iyi transfer yaptı düşüncesi fazlasıyla iyimser

Muslerayı zoraki getirdiler.Taraftar tepkisini koymasaydı şuan brezilyada 2. liginden oynayan bir kaleci vardı kalemizd

Eboue trasnferi tamamen Fatih terimin eseri

Elmander adnan polat tarafından alınmış bir oyuncudur

Selçuk adnan polat zamanında anlaşılıp,fatih terim vesilesiyle bize gelmiştir

Yönetimin eseri olanlar melo ve rieradır.Riera defansın solunda oynayana kadar neler çekti bizden.Melonun sene başındaki hali ortada.küçük mevlalar dert edilerek kampa zr zorkatıldı ceremesinide bizler çektik

Bu yıl yapılan transfere hiç girmeyeceğim.

Avrupadan oyuncu getiremiyoruz en lazım olan şu dönemde

Avrupadan 1,5 yıl içinde gelen tek oyuncu cris dir

Biz ne arıyoruz anlamadım. Chadli gibi kanat adamı mı? Diego gibi 10 numara mı? ikinci forvet mi? Sol bek mi? Stoper mi?

Valla adama 2.sınıf futbolcu muamelesi yapılıyor.Bu sınıflandırma da adamı kazma yapar.

1.sınıf değil ama 2. sınıf futbolcular kazmamı oluyor ne alaka yahu? 1. sınıf dediğin adam Ronaldo, Messi, Falcao falan zaten

Alper'i alıp Selçuk'u forvet arkasına kaydırabiliriz. Orta göbegi 3'lemek lazım ama hamit'e guven olmuyor bazen kopuyor maçtan

tam aksine hamitin devamlılığı hiç fena değilde,selçuk forvet arkası oyunu için yeterli değil.oraya daha kıvrak çalım yeteneği üst düzey ve oyunu görüşü çok iyi olan biri lazım....

Belhanda umrumda değil, keza futbolcu öğütme makinesi aykut ve kulubünde pek bir işe yaramaz genel manada. Kötü oyuncumu tabiki hayır ancak 12 milyona o kadar da büyütülecek bir oyuncu değil. Lakin sinirlendiğim bir nokta bizim tutumumuz. Arkadaş her sene her sene şu çingen pazarlıgının dıbıne vurup herkes alacagını aldıktan sora bız arta kalanlardan secmece kazık yemek zorundamıyız anlamıyorum. Bır kerede erkenden alın su adamları emın olun o aradakı 500 bınlık farkı cıkarır. yemın edıyorum sabır tasını catlatır bu adamlar. Alacanız 3 adam onuda nasıl alacaksınız kılerı alacaksınız gorecegız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt