Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim transfere daha çok ihtiyacımız varken adamlar bastı parayı aldı. Ne zaman şöle tuttuğunu koparan bi transfer anlayışımız olacak

onların bizden daha çok ihtiyacı vardı transfere bence.En leş oyunumuzda bile bir tane pozisyon bulamadılar bızım kalemızde.

Sneijder'den aşağı kalite adam gelirse yazıklar olsun ! Biz Şampiyonlar Ligi'ndeyiz onlar Avrupa Ligi'nde yönetim !!

31 ocak daha cok var ben sahsen 25den once kımsenın gelecegını sanmıyorum gelırse basarı sayarım

Montepellir de el kaoutari var ve lyonda monzon var sol bek olarak onlari fmden taniyorum gercekde nasil futbolcular iyilermi ?

Chadli'yi 2010'da scout forumunda onermistim. Bence cok iyi bir oyuncu. Q7'nin takım oyununa yatkın versiyonu diyebiliriz :)

yönetim çok iyi transfer yaptı düşüncesi fazlasıyla iyimser

Muslerayı zoraki getirdiler.Taraftar tepkisini koymasaydı şuan brezilyada 2. liginden oynayan bir kaleci vardı kalemizd

Eboue trasnferi tamamen Fatih terimin eseri

Elmander adnan polat tarafından alınmış bir oyuncudur

Selçuk adnan polat zamanında anlaşılıp,fatih terim vesilesiyle bize gelmiştir

Yönetimin eseri olanlar melo ve rieradır.Riera defansın solunda oynayana kadar neler çekti bizden.Melonun sene başındaki hali ortada.küçük mevlalar dert edilerek kampa zr zorkatıldı ceremesinide bizler çektik

Bu yıl yapılan transfere hiç girmeyeceğim.

Avrupadan oyuncu getiremiyoruz en lazım olan şu dönemde

Avrupadan 1,5 yıl içinde gelen tek oyuncu cris dir

sen herşeye bi bahane bulmuşsun zaten :) Yönetimin en büyük transferi Fatih Terim'dir zaten ötesi boş ... Yönetimin eski mesajlarımı okursan transfer politikasından pek memnun olmadığımı özellikle cimriliklerinden zaten bahsettim ama seninkide herşeye bi kulp takıp .tin bi tarafına sokmak olmuş ...

bence transfer yapmayalım,valla bak,kaliteyi düsürmeye gerek yok,eldekilerle idare edelim

Transfer Nöbeti

Adamlar AL de biz CL deyiz adamlar en azından para verilebilecek oyuncuya veriyorlar.

aykut ne güzel işi çözmüş Spartak moskovaya elen hoop meyveles,kasım paşa yenil istifa et soyunmada odasında hoop alex kapı dışarı,karabüke yenil istifa et hooop belhanda :) ne güzel hocalık yapıyor

Baris Cenk Akkaya ‏@bariscenkakkaya

Salı sallanırmı acep

Galatasaray kalpten götürür :))

Dün akşamki gelişmeler olumlu biterse bir dünya yıldızı daha Türkiye'ye gelir ama ne performans gösterir bilemiyorum

Bu adam diyorsa vardır bir bildiği beyler...

Bi Bok bildigi yok, her Transfer dönemi bol keseden salliyor. Ne elde ediyor anlamiyorum, belkide sirf dikkat cekmeyi, küfür yemegi seviyor.

Salı sallanırmı acep

Galatasaray kalpten götürür :))

Dün akşamki gelişmeler olumlu biterse bir dünya yıldızı daha Türkiye'ye gelir ama ne performans gösterir bilemiyorum

Bu adam diyorsa vardır bir bildiği beyler...

kusura bakma da kardesım barıs cen akkaya da her transfer doneminde enterasan enteresan isimler getiriyor bize.Hele arsenal da ki song bi gelsin de sonra paylassın duyumlarını

[video=youtube;d9kLlTwHQt0]https://www.youtube.com/watch?v=d9kLlTwHQt0[/video]

Gelde kuslar transfer gorsun kurbanin oldugum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt