Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen herşeye bi bahane bulmuşsun zaten :) Yönetimin en büyük transferi Fatih Terim'dir zaten ötesi boş ... Yönetimin eski mesajlarımı okursan transfer politikasından pek memnun olmadığımı özellikle cimriliklerinden zaten bahsettim ama seninkide herşeye bi kulp takıp .tin bi tarafına sokmak olmuş ...

Transfer konusunda yönetim başarısızdır

Üste yazdıklarımda zamanında yaşananlardır,bahane değil.

Adnan polatın ihraç edilmesi gerektiğini düşünen ben bile buraya adnan polat sayesinde gelen oyuncuları yazabiliyorum ne yazıkki.Yiğiti öldür hakkını ver misali

Kulp konusunda yönetim kadar başarılı olamam ne yazık ki

Shaqiri konusunda taktıkları kulp 1 yıl oldu hala konuşuluyor forumda

Sneijder'den aşağı kalite adam gelirse yazıklar mı olsun ? :)

Aynen öyle hocam valla kimse kusura bakmasın ben kaldıramıyorum bu durumu. Yanlışmıyım sen söyle bi şampiyonlar ligindeyiz 2. turda schalke gelmiş yani çeyrek final avcumuzda bir de diğer tarafa bak herifler avrupa liginde itibarları yerle bir olmuş ama arkadaşında dediği gibi doğru adama parayı basıp getiriyorlar yetti gerçektende takımda kalitesiz adam görmek.

bu gidişin sonu lampard a çıkıyor gibi arkadaş...

-----Dany----Semih-----

Eboue----Serdar Taşçı----Carlinhos

-------Melo-------Selçuk------

-------------xxxx--------------

-------Burak-------Aubameyang/Zarate vs.

sen herşeye bi bahane bulmuşsun zaten :) Yönetimin en büyük transferi Fatih Terim'dir zaten ötesi boş ... Yönetimin eski mesajlarımı okursan transfer politikasından pek memnun olmadığımı özellikle cimriliklerinden zaten bahsettim ama seninkide herşeye bi kulp takıp .tin bi tarafına sokmak olmuş ...

Gerçekler acıdır hocam. Maalesef gerçek de arkadaşın söyledikleri.

Aynen öyle hocam valla kimse kusura bakmasın ben kaldıramıyorum bu durumu. Yanlışmıyım sen söyle bi şampiyonlar ligindeyiz 2. turda schalke gelmiş yani çeyrek final avcumuzda bir de diğer tarafa bak herifler avrupa liginde itibarları yerle bir olmuş ama arkadaşında dediği gibi doğru adama parayı basıp getiriyorlar yetti gerçektende takımda kalitesiz adam görmek.

Cl deyiz tabiki transfer yapmamız lazım da Sneijder'den aşağı kalite adam gelirse yazıklar olsun ne demek yahu ? Sneijder'in ya da o kalitedeki bi adamın sanki gelme ihtimali varda bide yazıklar oluyo ... Uçmayın arkadaşlar ayaklarınız yere bassın Fener'in transfer anlayışı gerçekten fena değil beğeniyorum bizimde işte bu tarz 20-23 yaş aralıklarında Shaqiri gibi gençe potansiyelleri almamız lazım Sneijder'le falan vakit kaybetmemek lazım net ...

Transfer Nöbeti

Sow-Belhanda iyi ikili olurlar ama aykut gibi dezavantajları var

Transfer konusunda yönetim başarısızdır

Üste yazdıklarımda zamanında yaşananlardır,bahane değil.

Adnan polatın ihraç edilmesi gerektiğini düşünen ben bile buraya adnan polat sayesinde gelen oyuncuları yazabiliyorum ne yazıkki.Yiğiti öldür hakkını ver misali

Kulp konusunda yönetim kadar başarılı olamam ne yazık ki

Shaqiri konusunda taktıkları kulp 1 yıl oldu hala konuşuluyor forumda

Sen bence bıraz neticeden ziyade haticeyle ılgılenmeyı tercıh etmişşin.Hatice daha hoş olabilir saygı duyarım :) Ama sonuc olarak bu futbolcuların hepsı bızım futbolcumuz oldu.Nasıl geldıklerı onemlı degıl.Eboue ıcın fatıh terım eserıdır demıssın hoca yı bu klube getırerek eboue eser halıne getıren gene yönetimdir.Yigidı oldür hakkını ver dedıklerıne hayır cevabını vermıstı hoca hatırlarsan.Performansından mutlu olursun ya olmazsın orasını ayrı tartısırız ama dedıgın yonetım hala başta olsaydı su an hamıt ezıklerın formasını gıyıyordu.

Gerçekler acıdır hocam. Maalesef gerçek de arkadaşın söyledikleri.

Bence gerçeklerle alakası yok arkadaş dünde söyledi zaten Turkspor'daki haberleri okuyomuş ve mantıksız da bulmuyomuş orda okuyup dolup dolup geliyo işte ... Herkesin düşüncesi kendine tabi ama alakası bile yok bana göre ... Eboue'yi FT, Muslera'yı taraftar !!! , Selçuk&Elmander'i Adnan Polat getirmiş !!! Yok artık yaa yanlışlarını ne kadar sölüyosak doğrularını da adam gibi hakkını vermek lazım herşeye bi bahane bulmak yerine ...

Şaka gibi bir transfer dönemi daha bekliyor bizi.

Siz beklentilerinizi kısın biraz bence.Sneijder'e falan odaklanırsanız hayak kırıklığı çok daha büyük olur.Siz Carlinhos+Alper Potuk'a ayarlayın kendinizi çok üst düzey biri gelirse sürpriz olsun :)

Dur bakalım belhanda gelince acıklama yapacak mı galatasaray a gol atmak istiyorum diye :D

Bizim mevcut kadromuz falan diyorsunuz da kadroda en iyi Türk oyuncular var, yabancı kalitemizi bi tık yükseltsek Türkiye'nin en iyi kadrosu olucaz açık ara. Ki bu hadle bile elimizde Muslera, Eboue, Melo gibi yabancılar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt