Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim gerçekleri görmeli...Kadromuz söledikleri gibi kaliteli ve üst düzey değil..Fatih Terim faktörü olmasa yine ilk 5e giremeyiz...

Bizim mevcut kadromuz falan diyorsunuz da kadroda en iyi Türk oyuncular var, yabancı kalitemizi bi tık yükseltsek Türkiye'nin en iyi kadrosu olucaz açık ara. Ki bu hadle bile elimizde Muslera, Eboue, Melo gibi yabancılar var.

CL hedefleri için ben yeterli bulmuyorum. İlk 11'e direk girecek 3 adam şart bence. Stoper, sol bek ve 10,5 numara. Yerli oyuncu dediğin adamlar Burak-Selçuk-Semih. Üçü dışındakiler Terim sayesinde biraz toparlanıp oynayanlar işte.

kimse ilgilenmiyor olabilir..fakat sene sonuna kadar piyasa yaptırım 15 den aşağı satmazlar bana göre..zaten nerde bizde böyle oyuncuları takip edip alacak transfer komitesi..

neden yedirmesinler arkadaşım kimse ilgilenmiyor arsenal vardı arsen wengerde açıklama yaptı ilgelnmiyoruz diye bence girişim yapılsa neden olmasınki

BCA ben foruma takıldığımdan beri bilirim hiç daha duyumu olumlu olmamıştır :)

ulan o kadar gereksiz adam var ki burda

Melo'nun yanına bir DMC alıp Selçuk'tan 10,5 neden yapmıyoruz ki acaba? Selçuk rahat yapar o işi sanki. Ya da sağ açık al Hamit'i Melo'nun yanına çek. Melo gidince Hamit Selçuk oynar, yaz döneminde kafan daha rahat bir 10,5 alırsın.Çilek sözünü tutarsın. Bizim acil ihtiyacımız Hamit'i sağ kanada mahkum etmemek ve sol bek bana kalırsa. Fatih hoca ne düşünüyor acaba..:confused:

BCA Sneijder'den bahsediyordur ama reklam-şov yaptığı açık.Arkadaşın da yukarıda belirttiği gibi doğru bilgi vermediğini görmedim daha :D

Yönetim gerçekleri görmeli...Kadromuz söledikleri gibi kaliteli ve üst düzey değil..Fatih Terim faktörü olmasa yine ilk 5e giremeyiz...

Muslera, Eboue, Semih, Melo, Selçuk, Hamit, Burak bu 7 ismin yanına iki net transfer ekleneceğini düşünürsek bence bu kadarda karamsar olmamak lazım saydığımız isimler gayet kaliteli. Özellikle ikinci yarı Hamit, Melo, Selçuk'tan çok daha iyi performans bekliyorum ki beklentimde muhtemeldir diye düşünüyorum.

Melo'nun yanına bir DMC alıp Selçuk'tan 10,5 neden yapmıyoruz ki acaba? Selçuk rahat yapar o işi sanki. Ya da sağ açık al Hamit'i Melo'nun yanına çek. Melo gidince Hamit Selçuk oynar, yaz döneminde kafan daha rahat bir 10,5 alırsın.Çilek sözünü tutarsın. Bizim acil ihtiyacımız Hamit'i sağ kanada mahkum etmemek ve sol bek bana kalırsa. Fatih hoca ne düşünüyor acaba..:confused:

Selçuk fazla düz adam değil mi 10,5 numara için. Bize daha kreatif bi oyuncu lazım.

Muslera, Eboue, Semih, Melo, Selçuk, Hamit, Burak bu 7 ismin yanına iki net transfer ekleneceğini düşünürsek bence bu kadarda karamsar olmamak lazım saydığımız isimler gayet kaliteli. Özellikle ikinci yarı Hamit, Melo, Selçuk'tan çok daha iyi performans bekliyorum ki beklentimde muhtemeldir diye düşünüyorum.

orası sıkıntılı işte

kimse ilgilenmiyor olabilir..fakat sene sonuna kadar piyasa yaptırım 15 den aşağı satmazlar bana göre..zaten nerde bizde böyle oyuncuları takip edip alacak transfer komitesi..

Sana katılıyorum ne zamanki adam akıllı scout sistemi gelir ozaman kulüpler kurtulur elizmideki eski oyuncuları görevlendirip oyuncu baktırmak gibi bir plan olsa keşke prekazi balkanlarada oyuncu izlese- ne bileyim capone brezilyada - zaten orada yaşıyorlar belirledikleri genç oyuncuları sene boyunca formd durumlarını takip edip rapor sunarlar ama yok menajerler dolar kulüpe kapar euroları

Kötü kadromuz yok. Eksik kadromuz var. Fenerbahçe'nin de kötü kadrosu yok. Eksik kadrosu var. Eksikleri 1 fazla olduğundan biz daha öndeyiz: Hoca.

Adamlar her transfer dönemi en az bir tane yüksek bonservisli oyuncu alıyor, biz tarihimizde sadece bir kez Cem Uzan sayesinde Jardel'i almışız. Yönetimler değişse de bu değişmiyor. İdare eder kalitede olsun ama en önemlisi ucuz olsun mantığı var bizde.

orası sıkıntılı işte

Şampiyonlar liginde oynuyoruz geçen seneki mali sıkıntınında olduğunu düşünmüyorum. L. Arıboğan transfer için yeterli paramız olduğunu söylemişti. Bence devre arasında önemli takviyeler gelecektir bu sefer. Ki zaten gelmezse transfer konusunda hiç güvenim kalmaz artık yönetime.

gssözlukte gs taraftarı ile argo ama cuuk diye oturan bir yazı kufurlu yerleri siliyorum anlayana

aç gözlü, doyumsuz ve hiçbir ... beğenmeyen taraftar haline gelmiştir. 2 sene önce "galatasaraylıyız biz bekleriz 10 sene böyle delikanlıyız bla bla bla" diye sallayan barzolar gelmiş şimdi bi transfer yüzünden takıma sallıyor.

ulan saltalık sen 5 senede anca düzeliriz derken ertesi sene şampiyon olup sonraki sene ilk yarıyı lider bitirip bir de tur atladık şampiyonlar liginde. daha ne yapsın bu takımın teknik kadrosu, futbolcusu veya yöneticisi? ne gerekiyor o sandalyede oturup yazmaktan düzleşmiş ..... soğutmak için?

ne zamandan beri fenerbahçe transfer yapınca galatasaray taraftarına dert oluyor? antu mu burası?

lidersin kardeşim, şlde tur atlamışsın, şikeye karışmamış adın. daha ne daha ne? ortada başırısızlık yok aksine gün geçtikçe başarı artıyor. ... kürek olaylara duygusallık yapıp "efsanemiz hata yapamaz büüü:( galatasarylı değilsieeieeeen:(:(:" veya "amrabatttt :(:( onu alacğaımıza bunu alsaydıkk:( hiçbilmiyorlar ya fur ben fmyi açayım da bulayım:(:(" diye çığıracağınıza bu enerjinizi zamanı gelince yapıcı eleştiri yapmak için kullanın. kendinize de dert yaratmayın. rahat olun

Şampiyonlar liginde oynuyoruz geçen seneki mali sıkıntınında olduğunu düşünmüyorum. L. Arıboğan transfer için yeterli paramız olduğunu söylemişti. Bence devre arasında önemli takviyeler gelecektir bu sefer. Ki zaten gelmezse transfer konusunda hiç güvenim kalmaz artık yönetime.

Sorun para değil. Bu koca bir yalan. Para sıkıntısı olan kulüp Yiğit'e 2.750, Amrabat'a 8 verir mi?

Belhanda'yı cidden aldı mı? Gece 15 mio + sonraki satıştan %35 istedikleri ve anlaşmanın tıkandığı söyleniyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt