Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

VE artık bıktım Messi de olsa ben 28 yaş üstü transfer istemiyorum. Scout ekibimizin her alan için takip ettiği genç gelecek vaat eden oyuncuları transfer edebildiğimiz günleri görmek istiyorum. Yemin ederim bu benim için şampiyonluktan daha değerli....

100% oraninda yanlis ve tehlikeli bir anlayis

uzgunum

abi şaka gibi ya geçen sezonu şampiyon bitirmişssin çilek çilek diyorsun.şampiyonlar liginde umut kesilmişken üst üste galibiyetle gruptan çıkıyorsun.harika bir kura çekiyorsun çeyrek finali görme şansın var.ilk yarıyı lider tamamladın.ama taraftarı mutlu edecek tek bir olay yok.varsa yoksa alper,serdar vizyon olmayınca istersen CL'yi al gene gidip türkiye liginden adam alırlar.İlla bize sıkıntılı maç seyrettirecekler al 2 tane kalite adam seni sene sonu şampiyon yapsın.

abi şaka gibi ya geçen sezonu şampiyon bitirmişssin çilek çilek diyorsun.şampiyonlar liginde umut kesilmişken üst üste galibiyetle gruptan çıkıyorsun.harika bir kura çekiyorsun çeyrek finali görme şansın var.ilk yarıyı lider tamamladın.ama taraftarı mutlu edecek tek bir olay yok.varsa yoksa alper,serdar vizyon olmayınca istersen CL'yi al gene gidip türkiye liginden adam alırlar.İlla bize sıkıntılı maç seyrettirecekler al 2 tane kalite adam seni sene sonu şampiyon yapsın.

Ya eğer bu transfer döneminde özellikle bu hafta içinde çok gecikmeden istediğimiz bir transfer gelmezse haklısınızda ...

Transfer dönemi açılalı daha 48 saat olmadı biraz abartmıyomuyuz ? :asd:

Re: Belhanda going to Fenerbahce. Interest is there but when asked if he was moving the player said "No, you're crazy

Bu paylasıldımı

Açıkçası bizim yönetimden büyük bir transfer beklemiyorum. Yabancı sol bek ve Alper Potuk transferleriyle kapatacakmışız gibi geliyor devre arasını.

Ya eğer bu transfer döneminde özellikle bu hafta içinde çok gecikmeden istediğimiz bir transfer gelmezse haklısınızda ...

Transfer dönemi açılalı daha 48 saat olmadı biraz abartmıyomuyuz ? :asd:

ya dayım tamam abartıyorsun diye bilirsinde bu gözler kaç transfer nöbeti gördü hep aynı şey yetti gari.

Re: Belhanda going to Fenerbahce. Interest is there but when asked if he was moving the player said "No, you're crazy

Bu paylasıldımı

Sikeciler parayi basip alarlar........bunlar bizim gibi 3-5 bakmaz!

Parayi gorunce Belhanda unutur "you're crazy''yi!

Biz kendi transferlerimize bakalim.Zaten bu yonetimin pazarliklarindan biktim!

:sgr: :sgr:

ahahahahahaha

150951_471686276226932_1797481853_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt