Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bu milandaki Antonini nasıl defans taş gibimi yoksa leşmi ? onla ilgili haberler çıkmışta

renkdaslar cheikhou kouyate'yi izleyeniniz varmi? anderlecht'de oynuyor, stoper, hamlesi cok iyi ve guclu, turk liginde is yapar.

Aydin yilmazda hareketlik var

Milan'ın beki Luca Antonini'ye teklif veren kulüpler: Spartak Moskova, Rubin Kazan, Galatasaray ve Wolfsburg (La Gazzetta dello Sport)

sneijder alın artık ya alın

2 ya da 3 gün önce. yer bbc kanalı. snijder in menejeri televizyonda kullandığı sözler. qpr ye gitmeyi düşünmüyoruz. amacımız ingiltere premier liginde birinci sınıf bir takımda oynamak. bunlar bizim medyada tam yayıunlanmadı. neden? çünkü malzeme yapamazlar gerçek haberlerle. bu cümlelerden sonra allah aşkına hala umutlanmayın, 2 senedir drogbalar, bilmem kimler. ama aldıklarımız amrabat, riera vb. kötü takım olduğumuzu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. ama gördüğümüz gibi, o birincisi sınıf world class yabancı oyuncu almıyor yönetim ya da alamıyor. sneijderi de beklemeyelim. gerçekci bakalım.

AS Feyzi kardes.............tatil,matil deyince,2013 geldi:D!

Transfer bekliyorum,ama bu bizim yonetim sasirtmiyor beni :D

Ayni tas....ayni hamam!:D

:sgr:

Dur daha yeni açıldı transfer sezonu..Bizimkiler bombaları sonra patlatmayı seviyor..!:D

Tatil nasıldı,nereye gittin?

Ufuk helal olsun kardesim.

ufuk yerine yeminle sabriyi kaleye koy daha iyi. yediği gole bak :mad: utandım vallaha

şu kç.ı kırık şikeci, soysuz herifler belhandayı alabiliyorsa, ligde lider şampiyonlar liginde çeyrek final şansı bu kadar yakınken kılını kıpırdatmayan yönetime yazıklar olsun diyorum. hani paramız vardı, istediğimizi alabiliyorduk sayın başkan?

transfer manyagi, transferci herif diyenler olabilir ama bizim sanki transfere kaleden baslamamiz gerekiyor, ufuk denen karpuzcu herif yedek kaleci olmasina ragmen oynadigi her vasat macta 1 gol yedirtiyor, her hafta 90 dakika boyunca kulübede oturup arkadaslarla laflayacaksin, her gün 1 saat antrenman yapacaksin ve dünya kadar para kazanacaksin, hayat güzel.

3-4 yeriz inşallah. Etki tepki meselesi :D

Fatih Hocanın morali çok mu bozuk yoksa bana mı öyle geldi

s.a beyler gelişme , duyum var mı hiç giremedim bilgilendirirseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt