Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kreatif adam sart oglu sart takımın kalıtesı cok düsük

adam gibi 10 numara lazim, bas parayi al hernanesi.

savunmaya bak arkadas

hala nasil lideriz ben ona sasiyorum

Olm deli misimiz lan?

Arkadaslar bi oyucu vardi Hakan Delikanli oneriyodu.. 140 kilo var.. Onun resmi varmi? Adi neydi?

Ne stopere ne de sol beke ihtiyacımız var, gerçekten çok iyiyiz. Muslera da satılsın yedek kalecimiz müthiş.

Beyler bugun çok uzak kaldım...

Bizimle ilgili bir gelişme oldu mu?

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.

NTVSPOR

carlınhos olmayacagı nerden çıktı

iyice canım sıkılmaya başladı benim millet patır patır transfer yapıyor hala bekliyoruz arkadaş deli olacam ne rahat adamlar ya :mad:

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.

NTVSPOR

non spor sa gec

NTVSPOR

Ne zaman bı adam alıcak olsak ntv onu birkaç gün önceden yalanlıyor...Sonra tekrar anlaştı diyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt