Fatih Çimen
Parçalı Üye
- 5 Haziran 2009
- 2.250
- 0
- 1.306
Fotomaç haberi bu kadar ciddeye alan varmı bu forumda 
Yada başka yerde felan yazdımı ?
Yada başka yerde felan yazdımı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslardan bazilari diyorki.
Bn surekli konu disi mesajlar atiyormusum...Konustuklarinizla alakasi olmayan seyler yaziyormusum falanda filanda..
Onlara bi sorum olacak...ortaya bir isim atip ah keske gelse vah keske gelse diye senelerdir ayni edebiyati yapmaktansa
( birseyin emin olun sizde farkindasdiniz: burda ah keske meske diyerek yazdiklariniza arkadas ortaminda size guleceklerini bilin )
ortada olup biteni konusmayi
size defalarca dedigim halde uzerimize oyunlar oynanıyor dedigim halde bunlari konusmayip
o gelse bu gelse su daha iyi olur bu daha iyi olur diyerek altini cizerek diyorum BOS BOS KONUSMAKTANSA...!!!!!!!!!!!!!
Besiktas taraftari kadar bile olamadigimizin farkindamisiniz....Adamlar gitti federasyon binasina postayi koydu kapiya tabancayi birakip gittiler...ANLAYANA..!!!!!!
Burda konusuyorsunuz ama emin olun konustuklarinizi spor yazarlarida yonetimde okuyor....onlar size sunu diyor...saksakci samataci transfer meraklilari...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aysalidami dinlemediniz gecen sezon devre arasinda transfer isteyenler bugun stada gelse Barcelonayi gecerdik dedi adam...
bunlari size hatirlatip gercekleri yazinca ben kotu oluyorsam bende onlarin dediklerini diyorum...o zaman klup toptan kotu istifa diye bagirin stadda .....
size arap seyhi getirip messiyi ronaldoyu getirseler yine yetmez...
F5 e ezi diyoruz ama adamlar transfere gerek yok diyor...
Hatirlatiyim size aysalin ilk geldiginde kurulan o takima ruya takim diyorduunuz..simdi ise sinejder drogba bile sizi tatmin etmiyor..
Admin eger gercek cimbomlu ise moderatorler cimbomlu ise sizin o transferler yapilmadan onceki mesajlarinizi kopyalar onunuze koyar...
ALTINADA YAZAR....ANLAYANA..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Birilerinin dedigi gibi saksakcilar transfer taraftarlari.....
Adettendir boş geçmeyelim :trollfacce.gif:
Tarık ishak derken olay roni balo ya geldi seviyorum lan bu nöbeti vala özlemişiz)
Anlamadigim bizden dany hariç giden yok ne iş ?
Discovery cihazımdan gönderildi
daha transfer dönemi açılmadı resmen,sakin ol