Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sercan-raki_313.jpg

yok artik....:eek:

bierhelm-bild1.jpg

Yav okuma yazman yok mu top sürmesi diyoruz.Burak ne kadar gol atarsa atsın top süremiyor,verkaç yapamıyor,yanındakine pas atamıyor.Sercan bunları yapabiliyor diyorum.Yoksa Burak tabii ki daha iyi golcü.Benim demek istediğim Burak'ın Eskişehir'den başlayan yükselişini eğer aklı başına gelirse Sercan da yapabilir.Ve hatta daha iyisini yapabilir çünkü daha yetenekli.

Bende konuya farklı bir açı getireyim uğur.Senin yetenekli ibareni değiştiriyorum.

Formda bir Sercan Burak'a göre gol yollarında daha becerikli bir futbolcudur diyorum.

Tabi eşşekliğine yansın.

Karabükspor başkanı Mustafa Yolbulan: "Dany ile her konuda anlaştık." (NTV Spor)

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un oyuncularından Sercan Yıldırım, "Yöneticilere son olarak bugün akşama kadar alacaklarımı ödemelerini istedim. Ödemelerin yapılmaması halinde bu akşam kampı terk edeceğim" dedi.

Bende konuya farklı bir açı getireyim uğur.Senin yetenekli ibareni değiştiriyorum.

Formda bir Sercan Burak'a göre gol yollarında daha becerikli bir futbolcudur diyorum.

Tabi eşşekliğine yansın.

Benim de demek istediğim bu.Yoksa Sercan,Burak'tan daha iyi dediğim yok.Sadece biraz daha becerikli,meziyetleri daha fazla ama pek kullanamıyor bu aralar.Çalışırsa yapacağını düşünüyorum.

Sercan gelsin,birde Mancininin izlemesinde fayda var,biliyorsunuz Fatih hoca sevmedimi sevmiyor bir oyuncuyu,Baytar ve Aydina gösterdigi ilginin onda birini Sercana göstermedi.

Bu Hamit'ten sağbek yapamazmıyız la?Bi an aklıma geldi.Neden olmasın dedim kendi kendime..

Hajrovic'in ayrilmasina sadece para yüzünden sicak bakiyor taraftarlar. Ben biraz Avusturya haberlerine falan baktim.

Gitse bile Galatasaray'da oynayamaz diyor cogunluk, maksat oyuncu hayatini berbat edecek imaji vermek.

Bilmezlerki bizde yabanci siniri var ve yerli kanat yok..

Ntvspordaki Cska maçındaki tribünde bulunan sakallı dayıyı bi çözemedim ya.Paso onu gösteriyor kamera.Adam Suavi gibi anasını satıyim :D Takım elbisesinin rengine de hayran kaldım hani :D

bu yazdığına düz mantıkla cevap vericem:

riera daha fazla paraya maloldu.. sonuç vasatın biraz üzeri performans..

halen anlaşılamayan konu şu ki, mesele sedece mevkii doldurmak değil

iyide rieranin düşüşte oldugu belliydi. bizim hatamiz onu almamiz. birde biz onu bek diye almadik.

tellesi izledinmi tamercim. onu çözemedim önyargili olma bence. ben iyi para veriyoruz illa iyi olur demiyorum. izlemdimde zaten. görünce ne oldugu belli olur. iyimi degilmi anlariz.

Alex Telles'i kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, defansını güçlendirmek için stoper arayışlarını hızlandırdı. Sarı kırımızılılar, Bologna'nın 22 yaşındaki defansı Frederik Sorensen'i takibe aldı. (NTV Spor)

her geçen gün artan anti-terim'cileri fişliyorum sonra kullanıcam bilesiniz :D

Amrabatin Manchesterdeki maçının kasetini postaya koyup üstüne 2 milyonda para versek hamburg bize hakanı verirmi beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt