Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BcjWWzjCcAAyBYL.jpg:large

Kaçırmamalıydık.

Tek yabancı transferimiz Alex olacaksa bir an önce artık Ömer haberlerinin çıkması lazım :D

Stopere takviye yapmadan geçmeyiz umarım ara transfer dönemini.

Gerçi Ömer de gelse ŞL'de oynayamıyor sanırım, o açıdan da sıkıntı var gibi.

Alex,Balta'nın yerine geldi de Sabri dümbeleğinin yerine kim gelecek? Ulan kurtarın bizi şu yeteneksizden.Yemin ediyorum Sneijder,Bruma filan olmasa maç izlemeyecem.Sabri gibi duble yeteneksizlerin yüzünden futboldan soğudum.

Alex,Balta'nın yerine geldi de Sabri dümbeleğinin yerine kim gelecek? Ulan kurtarın bizi şu yeteneksizden.Yemin ediyorum Sneijder,Bruma filan olmasa maç izlemeyecem.Sabri gibi duble yeteneksizlerin yüzünden futboldan soğudum.

tarık olabilirdi ama olmayacak galiba...hamit iyileşirse hamit orayı götürür...

Teşebbüse min -12 puan yazıyor tff disiplin talimatlarında. 5 maç teşebbüs olduğunu kabul etmişlerdi. min -60 yapması gerekir.

-60 vereceğine direk düşür :))) ayrıca puan düşürmenin lig düşürdükten sonra yapılması gerekiyor olabilir. Diğer ülkelerde öyle oldu galiba :)))

1538624_694095030635984_532316668_n.png

ne diyorsa artık..

"Sakatliklarindan dolayi ilk antrenmana katilamayan Izet Hajrovic ve Nzuzi Toko haric kadroda bütün oyuncular hazir durumda. Antrenmanda olan basin mensuplar ve taraftarlar arasinda en merak edilen konu Izetti. Izet Istanbula mi gidiyor? Galatasaray ilgileniyormus. Yönetici Dragan Rapic Galatasarayin ilgisini ve ilk görüsmelerin oldugunu dogruladi. Simdilik ama bu konu hakkinda daha fazla sey söylemek mümkün degil."

Valla kusura bakmayin Avrupada dogup büyüdüm, Türkcem pek kuvvetli degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt