Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izet hajrovic eğer Türk statüsünde oynarsa müthiş bir olay olur. Videolarına baktığımızda şut larinin etkili olduğunu görüyoruz ama 90 dk izlemek de lazım hızı nasıl adam geçme özelliği var mı merak ediyorum. Bu sene ligde oynadığı 15 maçta 6 gol 4 asist gibi süper bir istatistigide var.

Izet hajrovic eğer Türk statüsünde oynarsa müthiş bir olay olur. Videolarına baktığımızda şut larinin etkili olduğunu görüyoruz ama 90 dk izlemek de lazım hızı nasıl adam geçme özelliği var mı merak ediyorum. Bu sene ligde oynadığı 15 maçta 6 gol 4 asist gibi süper bir istatistigide var.

Aslında yerli olduktan sonra şutlarından başka hiçbir özelliği olmasa bile yeter. Fenerbahçe'deki Baroni'nin bile uzaktan şutlarla puan kazandırdığı oluyordu. Uzaktan şut büyük takımlar için önemli bir koz. Kritik zamanlarda uzaktan atacağı bir golle puan veya puanlar kazandırabilir ki çalım atma ve teknik özellikleri de varsa lokum olur zaten.

Aslında yerli olduktan sonra şutlarından başka hiçbir özelliği olmasa bile yeter. Fenerbahçe'deki Baroni'nin bile uzaktan şutlarla puan kazandırdığı oluyordu. Uzaktan şut büyük takımlar için önemli bir koz. Kritik zamanlarda uzaktan atacağı bir golle puan veya puanlar kazandırabilir ki çalım atma ve teknik özellikleri de varsa lokum olur zaten.

Apar topar yollanan Erman'ın suçu neydi o zaman ?

Apar topar yollanan Erman'ın suçu neydi o zaman ?

Şampiyonlar Ligi listesinde olmayınca kendi gitmek istedi. Yoksa kalırdı ve Erman'daki sorun çok az fırsat bulmasıyla da alakalı olabilir , hiç özgüvenli oynamıyordu. Erman bence doğru olanı yaptı. Zaten Hajrovic hem alt yapı olarak hem kumaş olarak Erman'dan daha kaliteli görünüyor.

[attachment=6330:upload_2014-1-4_12-31-22.png]

TD'e bakin arkadaslar. :D

S*kibbe bizi yardim mi ediyor bilmem.

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-4_12-31-22.webp
    upload_2014-1-4_12-31-22.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 244
Fazli Kocabas - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Ben bu Fazlı'yı ligin ilk maçında beğenmiştim.Sonradan takip eden oldu mu belki ucuza alırız.Ayrıca beğenmesem Serdar Taşçı'ya da artık sıcak bakıyorum.Sakatlıktan yeni çıkıyor o da ucuza alınabilir.Serdar Aziz'den iyidir en azından Bundesliga tecrübesi var

Evet haklısın bende ondan müthiş olur dedim zaten şut dışında ne gibi öözellikleri var bilmiyorum ama piyasadaki yerlilerden kötü olduğunu zannetmiyorum eğer Türk sstatüsünde oynarsa sampiyolugun kilit isimlerinden olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt