Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hajrovicin asistleri de var..onların videosunu bulup koyarım buraya.biraz daha fikir ediniriz.

Bu Hajrovic'in tipini bi ben mi Klose'ye benzetiyorum arkadaş :redface:

Böyle vasat üstü yabancilar yerine ligin üzerinde yerli stoperler almak daha mantikli bence de. Türk oyuncular altin degerinde ve bizim mecburluktan oynattigimiz cok yerli var kadroda.

İşte transfer/takas yapalımda mecbur olmayalım.Zevkle benchten bir oyuncu girdiğinde heyecanlanalım.Offf yinemi o demiyelim.Duy sesimi sevgili yönetim.

Solda alex-ishak

Sağda "bu senelik" eboue-tarık-sabri"mecburiyetten"hamit

orta göbekte semih-ömer toprak-serdar taşçı rudolpho"

sağ açıkta izet -serdar

solda sneijder-bruma-erkan-riera"son demleri olmasına karşın"

orta göbekte melo-selçuk-hakan-umut gündoğan

ileridede drogba-burak-umut-cenk tosun alternatifleri olsa fenamı olur? Söylermisin

Alex - Hajrovic - Bruma takımımızda 3 tane superstar olmaya aday oyuncu olacak.

Yönetim iyi hamleler yapiyor bence,Alex videolarina baktim,adam Türkiyede fark yaratan G.G ve Canerden simdiden daha üstün,videodan buna karar verilmez demeyin,ben veririm,zaten en yiy solbek secimesi ve Baroninin aciklamalari videolardaki görüntüyü dogruluyor,Hajrovic pek sicak baktigim adam degildi,ama Türk statüsünde oynayabilme ihtimali bakisimi degistiriyor,sut teknigi iyi olan 22 yasinda yerli futbolcu takima kazandirmis olacagiz,bunlarin üstüne Koray Günter ve orta sahaya Mehmet Ekiciyi alirsak takimin gelecegini kurtarmis oluruz,Koray Dortmundlu taraftara göre cok iyi bir yetenek,Mehmet Nürnbergte oynarken Ilkayla beraber harikalar yaratiyordu,yanlis bir transfer sonucunda dibe vurdu,transfer etmek icin cok iyi bir firsat.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=houD0dxtuts[/media]

Kardeşi bize gol atmiş.

İşte transfer/takas yapalımda mecbur olmayalım.Zevkle benchten bir oyuncu girdiğinde heyecanlanalım.Offf yinemi o demiyelim.Duy sesimi sevgili yönetim.

Solda alex-ishak

Sağda "bu senelik" eboue-tarık-sabri"mecburiyetten"hamit

orta göbekte semih-ömer toprak-serdar taşçı rudolpho"

sağ açıkta izet -serdar

solda sneijder-bruma-erkan-riera"son demleri olmasına karşın"

orta göbekte melo-selçuk-hakan-umut gündoğan

ileridede drogba-burak-umut-cenk tosun alternatifleri olsa fenamı olur? Söylermisin

Yabanci stoper almak cok mantiksiz bence.

Serdar Gürler, Erkan Zengin ve Tarik Camdal icin cok para istedikleri biliniyor.

Ishak Dogan'i Sivas macinda gördüm, o bana yeter, uzak dursun..

Umut Gündogan'i tanimiyorum, yüksek ihtimal Yekta'yi bile kesemez ikinci lig topcusu.

Cenk Tosun'da simdilik gereksiz olur. Umut bile yeterince forma sansi bulamazken bir forvet daha almak intihar olur.

Bunlarin yerine;

yedek kaleci olarak sinan bolat

sag beke Alpaslan Öztürk (ön libero da oynar)

stopere tasci, toprak

orta sahaya tolgay arslan (yekta+ceyhunu gözü kapali keser)

kanatlara aras özbiliz ve gökdeniz karadeniz (gürler ve e.zengin'e bin basar bu adamlar, avrupa tecrübesi de var)

tercihim olurdu.

Yönetimi kutluyorum genç oyuncularla ilgilendikleri için başarısız olsalarda destek vermek gerekir bu transfer politikasına

Yönetim iyi hamleler yapiyor bence,Alex videolarina baktim,adam Türkiyede fark yaratan G.G ve Canerden simdiden daha üstün,videodan buna karar verilmez demeyin,ben veririm,zaten en yiy solbek secimesi ve Baroninin aciklamalari videolardaki görüntüyü dogruluyor,Hajrovic pek sicak baktigim adam degildi,ama Türk statüsünde oynayabilme ihtimali bakisimi degistiriyor,sut teknigi iyi olan 22 yasinda yerli futbolcu takima kazandirmis olacagiz,bunlarin üstüne Koray Günter ve orta sahaya Mehmet Ekiciyi alirsak takimin gelecegini kurtarmis oluruz,Koray Dortmundlu taraftara göre cok iyi bir yetenek,Mehmet Nürnbergte oynarken Ilkayla beraber harikalar yaratiyordu,yanlis bir transfer sonucunda dibe vurdu,transfer etmek icin cok iyi bir firsat.

Korayı bilememde "tabiiki bir maçla karar veirilmez ama"milli maçta hiç beğenmemiştim.Yanılıyor olabilirim.Hangi maçtı hatırlamıyorum ama Abdullah hoca onu milli takıma davettiği zamanlardaki ilk maçıydı sanırsam.Çok bencil ve kopuk görüntü vermişti.Bilmem hatırlıyormusun o maçı.

Gremio Alex Telles'i sildi!

Gremio kulübü, resmi internet sitesine oyuncularına ait bilgilerde bulunan Alex Telles'in ismini sildi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hEGLmr7WBrE[/media]

Hajrovic bu maçda oynadi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PrKkOMWd9Eo[/media] 4 hafta önce attığı gol..defans arkasına müthiş kaçıyo.

Yegenim bu golü'da atmiş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mcaY3w0e8FE[/media]

Korayı bilememde "tabiiki bir maçla karar veirilmez ama"milli maçta hiç beğenmemiştim.Yanılıyor olabilirim.Hangi maçtı hatırlamıyorum ama Abdullah hoca onu milli takıma davettiği zamanlardaki ilk maçıydı sanırsam.Çok bencil ve kopuk görüntü vermişti.Bilmem hatırlıyormusun o maçı.

Hatirliyorum,adam zaten iki yildir güven problemi yasiyor,Bremen gidebilecegi en kötü takimdi ve oraya gitti,gurbetci futbolcular Milli takima gercek performanlarini pek yansitamiyorlar,örnek Nuri Sahin,adamin yillardir maclarini izliyorum,bir kere bile kulüp performansini milli takimda gösteremedi,mehmet Ekicini degeri iyice düstü,bu firsat kacmamali,baska takima transfer olursa kesin bir cikis yakalar.

Yabanci stoper almak cok mantiksiz bence.

Serdar Gürler, Erkan Zengin ve Tarik Camdal icin cok para istedikleri biliniyor.

Çok para istiyorlarda boşa istiyorlar.bence takasla bu işleri çözeceğiz.İşi sıkı tutarsak.Hala necatiden kalan parayı vermediler.

Ishak Dogan'i Sivas macinda gördüm, o bana yeter, uzak dursun..

ben zaten alternatif dedim.hakan baltadanda rieradanda iyi olduğunu düşünüyorum sol bek için ve henüz çok genç ve hırslı benchte oturacak.

Umut Gündogan'i tanimiyorum, yüksek ihtimal Yekta'yi bile kesemez ikinci lig topcusu.

umut gündoğan bucada ortasahada oynuyor.500.000 e aldığımız konuşuluyor.Bjk maçında bjk ortasahasını hallaç pamuğuna çevirdi.

Cenk Tosun'da simdilik gereksiz olur. Umut bile yeterince forma sansi bulamazken bir forvet daha almak intihar olur.

En azından zorlaması adına.Oda takasla gelebilir.henüz genç ve yerli.Ve gol vuruşları bence tanjuvari.

Bunlarin yerine;

yedek kaleci olarak sinan bolat

kaleciye pek lafım yok.allah musleraya zeval vermesin bizde yerli kaleci olmuyor.Çok istememe rağmen.

sag beke Alpaslan Öztürk (ön libero da oynar)

Alparslan ismini son günlerde bende çok duyuyorum.Haklısın neden olmasın.Aman libero oynamasın orijini sağbekse sağ bek kalsın.Bir topçu her işi yapmasın .Aman.

stopere tasci, toprak

Stoperde hemfikiriz.

orta sahaya tolgay arslan (yekta+ceyhunu gözü kapali keser)

tolgay+hakan

kanatlara aras özbiliz ve gökdeniz karadeniz (gürler ve e.zengin'e bin basar bu adamlar, avrupa tecrübesi de var)

gökdeniz artık yaşını başını aldı ve bildiğim kadarıyla kontrat yeniledi.

tercihim olurdu.

Alex - Hajrovic - Bruma takımımızda 3 tane superstar olmaya aday oyuncu olacak.

Ya da 3 tane elimizde çok fena patlama adayı

Bruma-12 Milyon Euro (şu ana kadar 3 Milyon Euro'luk topçu kadar oynadı)

Alex Telles-7 Milyon Euro

İzet Hajrovic-4 Milyon Euro

TOPLAM : 23 Milyon Euro

+

Şimdiden giren kazıklar

Amrabat-8.6 Milyon Euro-Terim+Albayrak kazığı

Chedjou-6.5 Milyon Euro-Tulun kazığı

TOPLAM : 15.1 Milyon Euro

eğer kazık olarak girerse Tulun & Aysal A.Ş'nin sonu olur bu adamlar.

O paraya

Coentrao+ Vermaelen falan alınırdı be. (23 Milyon Euro)

Bütün bunların yerine 2 sene önce

Shaqiri -11 Milyon Euro

versek daha iyiydi.

Esas kazigi Arda'nin yerini doldurmak icin yedik. Bir sürü adam alindi.. Suan takimin tek kanat oyuncusu Bruma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt