Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attilio+Lombardo+XGwzher4ue8m.jpg

Reyis çalışıyor :tiphat:

4-5 yıl sıkıntı çekilmeyecek bir kadro kursak keşke 96-00 seneleri gibi.Çok nadir gelen giden oluyordu.Vay arkadaş ne günlerdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CW-NkQJoPbI[/media]

su adam hajrovic'le birlikte sag kanati yerli olarak SÜPER LIGI SALLAR

4-5 yıl sıkıntı çekilmeyecek bir kadro kursak keşke 96-00 seneleri gibi.Çok nadir gelen giden oluyordu.Vay arkadaş ne günlerdi.

Devre arası o kadroyu kurmak biraz zor. Sene sonu anca yapılır o kadar büyük çaplı bi değişiklik. Ama Mancini ve ekibine transfer konusunda güveniyorum. Bakalım.

isin asli su,yabanci kontenjani olmasa su takimda yerli futbolcu kimi oynatirsin diye sorsalar baya bir dusunurdum birtek belki selcuk derdim türk futbolu bu durumda,su anda kadroda turk stoper ilk kim yazilmali sorusuna g.zan derdim

ben kimseyi yazmazdım. selçuk şuan çok formsuz kesinlikle ilk11 oynatmazdım sınır olmasa g.zanı zaten ilk18 e almam.. iki üç maç oynadı diye kral yaptınız adamı. iyi stoper değil. yavaş. acemi hatalar yapıyor. takdir edilmesi gereken tek şey küsmüyo, şans gelince elinden geleni yapıyor bu kadar.

Yav bizim yönetimin aklına niye takas gelmiyor?

Sene başı Veysel-Erman yapabilirdik mesela.Engin'i de kiraya veriyoruz.Koray'la falan takas etsek ya

Şu Amrabatın bonservis bedelini düşündükçe insan çıldırıyor. Yazık valla.

İlk 11de 4 yerli oyuncu olması ve altyapıda yabancı olmaması şartıyla AB statüsü gelse hem milli takım hem kulüp takımları için çok çok iyi olur. O 4 adamdan 3'ü zaten altyapıdan çıkardığın CL listene yazacağın adam olacağı için mecburen kaliteli olur. Anadolu kulüpleri de o 4. oyuncuyu satma anlamında para kazanmaya devam ederler büyüklerden. Win-Win yani.

şenlendirin burayı olm sayfalar aksın canımız sıkılıo alla alla ya

Ya şu çöpleri kiralık olarak değilde bonservisiyle versek başımıza bela hepsi parada etmiyorlar hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt