Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni adam yerine koymuyormus ondan :2aloh1:

Ahaha bu ciddiyet ne olm

Emoticon_tongue.png

Terry devre arası hem de 10 milyon biraz az sallasınlar ya alınırsa yerli stoper alınır devre arası

Beyler büyütmenin ne anlamı var ki? Böyle gereksiz tartışmalarla seviye düşüyor asıl.

Ya işte biz nöbete hareket gelsin diye yaptık olayıda bunların amacı ortamı karıştırmak.Her konu başlığı altına tartışma yaratacak açıklamalar ben ciddiye almıyorum arkadaşı.Boşver rdaş.

Trabzonspor transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bordo mavili kulüp G.Saray'ın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'un peşinde... Kulübüyle 2015'e dek sözleşmesi olmasına rağmen Mancini'nin kdroda düşünmediği 28 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibi devreye girdi. Galatasaray'ın Yekta için 1.5 milyon euro istediği, Trabzonspor'un ise Engin ve Burak'ın transferlerinden 1.2 milyon euro alacaklı olduğu İstanbul ekibinden bu para karşılığında Yekta'yı talep ettiği bildirildi.

Adamlara Burak ve Enginden borç takmışız lan :D

Taksit filan vardır belki abi

Ya işte biz nöbete hareket gelsin diye yaptık olayıda bunların amacı ortamı karıştırmak.Her konu başlığı altına tartışma yaratacak açıklamalar ben ciddiye almıyorum arkadaşı.Boşver rdaş.

Yani bu kadar büyütüleceğini bilseydim yapmazdım zaten.Ayıptır.

Twitterda bi hesap buldum bikaç paylaşımı var,doğru da çıkmış.diğer twitlerini de atam,konu değişsin biraz..

Telles-Hajrovic'in ardından, GS Bruma transferine benzer bir girişim peşinde. Gündemde; Yabancı genç süpriz bir kanat oyuncusu var.

GS, yerli kadro derinliğini sağlamak için, 1'i Gurbetçi olmak üzere, 2-3 tane yerli oyuncu transferi için girişimlerini sürdürüyor.

Sercan YILDIRIM Şanlıurfaspor'un kaldığı Otelden, Arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra ayrıldı.

AMRABAT: "Durumum ile kesin bir şey varsa o da, 8 Ocak'ta başlayacak antrenmanlara katılmamdır. Tamamen G.Saray'a odaklandım."

Erciyesspor Başkanı EREN: İsim vermeden G.Saray'ın yerli oyuncularından biriyle, Görüşmelere başladıklarını söyledi.

İshak DOĞAN'ın Temsilcisi: İshak için 4M Euro talep edildi. Ama şimdi yarı-yarıya indirildi. Önümüzdeki hafta somut gelişmeler bekliyoruz.

İshak için 4m (bir de Euro cinsinden) isterken yüzü kızarır adam olanın.

Ayrıca bence kulüp bizi yedi bu AB olayında .Ekim sonunda hala tık yok diyorlar biz de ocakta karar çıksın diyoruz. Bireysel diyorsak da bu dava hangi makama ulaşacak onu da söylesin iş bilen biri pls.

Egemen Bağış'ın 24 Ekim 2013 tarihli açıklaması ibretlik ...

Bazı spor kulüplerimizin, takımlarımızın bu konuyla ilgili yargıya başvurmaları söz konusuymuş. Yargıdan bize intikal eden herhangi bir konu olmadı. Yargı bizden bu konuda görüş isterse AB hukuku ile ilgili tek birim olan bakanlık olarak bu konuyu inceler, yargının talebine de gerekli cevabı verir, değerlendirmemizi yaparız. Ama tekrar ediyorum; şu ana kadar bize ulaşmış bir talep söz konusu değil.

John Terry'nin Galatasaray'a transfer olacağını da Mirror yazmış.Aynı Sneijder muhabbeti gibi.

Bu gazete de İngiltere'nin fotomaçı kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt