Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şutlarına filan kanmayın arkadaşlar.O konuda çok iyi olduğu kesin.Benim merak ettiğim oyuncu eksiltmeleri,hızı vs.İki maçını izledim böyle birşeye pek rastlamadım.Hani bi kaç maçını izlemeden karar vermiyim diyorum ama.

Yalnız Drogba vs Sneijder faktörü adı bizimle geçen her futbolcunun bizi istemesinde çok ciddi etken oluyor

Şutlarına filan kanmayın arkadaşlar.O konuda çok iyi olduğu kesin.Benim merak ettiğim oyuncu eksiltmeleri,hızı vs.İki maçını izledim böyle birşeye pek rastlamadım.Hani bi kaç maçını izlemeden karar vermiyim diyorum ama.

burda sana hak veriyorum ama yerli statüsünde gelicekse iyi transfer bence ama yabanci transferi olarak dogru degil bence.

Arkadaşlar baya konuştunuz harjovic hakkında.

Şimdi şöyle düşünün;

Bu oyuncu yerli oynayacak ve türkiyede hiç bir yerli oyuncu galatasaray seviyesinde değil.

Hadi galatasaray seviyesinde olsunlar diyelim; bize çekecekleri fiyat 5 milyondan başlıyor.

Şimdi erkan zengine 7 milyon vermek mi daha güzel? Yoksa harjovic'e mi?

ki bu adam büyük ihtimalle 3 milyona falan alındı.

burda sana hak veriyorum ama yerli statüsünde gelicekse iyi transfer bence ama yabanci transferi olarak dogru degil bence.

Yerli statüsünde oynayacaksa gelsin.Ama gelipte yan gelip yatmasın.Tek sevindiğim nokta şutlarının çok iyi olması.Diğer kabiliyetlerini daha göremedik.Bu arada en büyük sorunlarımızdan olan sağ bek sıkıntısına da bir çare bulunmuş değil.Sabri gibi artık sıfat bulamadığım biri Galatasaray da oynuyor ve çok acı olan kaptanlık verilmiş.Derhal bu sıfatsızdan kurtulmamız lazım.Yoksa ben ömür boyu ban yiyecem.

Lyon gibi bir takım var karşısında sonuçta kendi takımının çapı belli arkadaşlarının seviyesi belli.

Bizde Bruma-Sneijder-Drogba-Melo-Selçuk gibi oyuncularla oynayacak yeteneklerini çok daha fazla gösterecektir.

O da var ama biz de Rize'ye karşı oynasın diye almıyoruz hem sonuçta top ayağına geldiğinde neler yaptıklarını da görebiilirsiniz ben yorumumu aslında buna göre yapmıştım. Yani çok top ezdi ve hemen tek oynayacam diye topu rakibin ayağına bıraktı . Özellikle içerdeki maçı izledim ki belki takım olarak hücumda daha etkili olabilirler diye ama burda taşlanan Eboue kadar bile ceza sahası çevresinde göremedim . Maç çok sıkıcıydı ne kadar zorlasam da tamamını izleyemedim o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum alt tarafı 25dk ve bir kaç videosunu izledim . Meloyla , Şino'yla ve iyi bir Selçuk'la çok daha farklı olabilir tabi yine de karamsar değilim.

Yahu hazır kadro dışı kalmışken Veysel'i alalım işte Sabri'den kötü olmaz yaa

Alalım da bu mesut denen herif 3-4 milyon euro ister.

Hajrovic transferi en çok ona girecek.İzet Eskişehir'de oynasaydı en az 15 milyon euro çekerlerdi namussuzlar...

Hem Veysel'in hem de Tarık'ın sezon sonu bedava gelme olayı var

Her ikisi için toplam 2 milyon verelim

Mesut da bokunu çıkarmasın paket yapıp yollasın çocukları

ya bu pes 2014 ne kadar dandik olmuş ya.

çok gerçekci yapmaya çalışmışlar belli ama becerememişler.

Yerli statüsünde oynayacaksa gelsin.Ama gelipte yan gelip yatmasın.Tek sevindiğim nokta şutlarının çok iyi olması.Diğer kabiliyetlerini daha göremedik.Bu arada en büyük sorunlarımızdan olan sağ bek sıkıntısına da bir çare bulunmuş değil.Sabri gibi artık sıfat bulamadığım biri Galatasaray da oynuyor ve çok acı olan kaptanlık verilmiş.Derhal bu sıfatsızdan kurtulmamız lazım.Yoksa ben ömür boyu ban yiyecem.

kesinlikle sabri konusunda haklisin yasim 32 oldu ömrümün yarisini sagbek te sabri ile gecirdim bu adam yüzünden kafamda ne sac kaldi ne de bas,bu adam yer tutmaktan baska birsey yapmiyor bu var diye sagbek yillardir transfer etmediler

kesinlikle sabri konusunda haklisin yasim 32 oldu ömrümün yarisini sagbek te sabri ile gecirdim bu adam yüzünden kafamda ne sac kaldi ne de bas,bu adam yer tutmaktan baska birsey yapmiyor bu var diye sagbek yillardir transfer etmediler

Bence ne yazık ki bizim Sabri ile Balta ne kadar leş olsalar da şikebahçe hariç ligdeki diğer takımlarım yerli beklerinin hemen hemen hepsinden daha iyi gibi. sorun da bu zaten. ama yaşları ilerlediği için şimdiden genç beklerin alınmasında fayda var sanki.

Oğuzhan'a Roma talip imiş.

Bursa 'da Danimarka'dan bir başka Oğuzhan'ı almış. Bir de Brezilya'dan bir santrafor almışlar herhalde.

Volkan ve Emre'den ne kadar nefret ediyorsam Sabri denen zerzevattan da o kadar nefret ediyorum.

Odil Akhmedov (Özbek bir ön libero)

Bibras Natko (Israil cerkezi)

Bu ikisinini de yoklamak lazim pasaport konusunda. Yekta ve Ceyhun yerine bu ikisi olsa var ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt