Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet topal adamdir, Caner'de adamligin 1 grami yok Demirhan yapma gozunu seveyim.

Bak topal hala Fenerde ama ben nefret etmiyorum suanda, karakter meselesi.

Caner ise bi kasik su'da bogasim geliyor her gordugumde.

hemfikirim senle .. ama caner gelirse saayet.. misal.. sans verilmeli. on yargili olmayin bence.

caner akıllıysa berkayın turne yapmadığı bir ülkeye transfer olur

Çeptalk

kavga mı var :D

uğruna kavga edecek başka adam mı kalmadı ya, caner kimdir. savunma yapmasını bilmeyen bek. şu beklerin hücuma çıkışlarına bakıldığının çeyreği kadar asli görevi olan savunmalarına bakılsa canerin kaliteli bi bek olmadığı anlaşılır zaten, tartışma da biter.

neyse beyler. olmayacak bir varsayimin uzerine konusuyoruz zaten. ben kendi gorusumu belirttim . yoksa hepinizle hemfikirim canerin karakteri ile ilgili.

kavga mı var :D

uğruna kavga edecek başka adam mı kalmadı ya, caner kimdir. savunma yapmasını bilmeyen bek. şu beklerin hücuma çıkışlarına bakıldığının çeyreği kadar asli görevi olan savunmalarına bakılsa canerin kaliteli bi bek olmadığı anlaşılır zaten, tartışma da biter.

Adamsın.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Salih Dursun haberleri var ?

Caner gibi çirkef bir adamın gelmesini bende istemem ama A.Madrid maçı şerefsiz hakem yüzünden gitmişti o adamı hiç unutamıyorum seni bulucam hakem günün birinde :mad-49:

ya anlamadınız ortalığı karıştırmaya çalışan tiplerin forum üyeliği 3 temmuz 2011 yada 2012 kendilerini belli ediyorlar hemen sizinle alakalı bir şey değil.

O zaman genelleme yapma ,simdi ben sana 5 senede 3.000 den az mesaj atanlar fenerli olma ihtimali yüksek desem ne düsünürdün?

hajrovic-34565.jpg

reyes,forlan ve ersan gülüm totoşları yüzünden ana avrat sayıp,üyeliğimin yandığını günü hatırladım..... 2 temmuz 2011 de tekrar üye olmuştum.ertesi günü şike çıkmıştı ortaya:DD:DD:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt