Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle zayıf değil Alper yani kas anlamında. Burada ve avrupa'da futbol sert oynanıyor, ikili mücadele çok oluyor o yüzden gelişsin demek istedim. :)

Tamam ozaman, o olabilir, biraz kuvvetlenmesi tabi lazim ama fazla da degil, futbolcular agirlasiyor ozaman ve solbekimizin hizli olmasi onemli ;)

Alakası yok bizim lig sert bi lig, yıldırırlar adamı. Tekme tokat giriyorlar hakemlerde izliyo tabi.

Kas yapinca tekmeler agrimiyor mu ?

Kollarin sisdiginde yere düsmiyormusun ?

Simdik Emre Colak gidip Chedjou´ya tekme atsa o düsmez mi yani ?

Bizim lig sert degil, Cirkef dolu. Bundari ayiracaksin. Sert lig olsaydik uluslar arasi kuzular gibi ezilmezdik.

lewandowski 5 yıllık anlaşma imzaladı dünya çalkalanıyor, hemde dortmund dan munih e 2 büyük kulüp arasında..

bizde eskişehirsporun 2 oyuncusu Galatasaray a gitmek istiyor diye kadro dışı bırakılıyor.. Fatih Terim in ve TFF nin bu konuya el atması lazım çocukların futbol hayatlarını bitirecekler

Kastan bir şey olmaz,Cristiano Ronaldo adam kas yığını yardırdı mı gidiyor :)

Tamam ozaman, o olabilir, biraz kuvvetlenmesi tabi lazim ama fazla da degil, futbolcular agirlasiyor ozaman ve solbekimizin hizli olmasi onemli ;)

Tabi benim de demek istediğim o şekil, bale kadar olsa yeter.

Gareth-Bale-10-1024x1472.jpg

Çilek alacağımız söyleniyor. Kim acaba çok merak ediyorum. Dzeko? Balotelli?

Kas yapinca tekmeler agrimiyor mu ?

Kollarin sisdiginde yere düsmiyormusun ?

Simdik Emre Colak gidip Chedjou´ya tekme atsa o düsmez mi yani ?

Bizim lig sert degil, Cirkef dolu. Bundari ayiracaksin. Sert lig olsaydik uluslar arasi kuzular gibi ezilmezdik.

Güçlenmesi lazım diyorum berkan kardeş sakin ol. :)

Salih Dursun nedir ya... Tarık - İshak - Veysel bunlardan 2 tanesini al yeter... Ben Tarık ve İshak'ı tercih ederim yaşlarından dolayı...

Melo´nun cok mu kasi var ?

Ama adam yilmayi bilmiyor. Bence Drogba´dan daha dayanikli.

oo bugün iki yeni oyuncularimiz geliyor o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt