Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'nin en iyi kulüplerin bazi oyunculari en azindan kiralamak için çaba verirdik.

Ancak Hajrovic gibilerle ne isimiz var? Madem Türk statüs oynayamazsa.

Moyes Nani'ye dogru dürüst sans vermiyor, bence onu kiralamak o kadar zor degil. Menezde ayni hikaye.

Sence ne zor ?

görürsünüz islemler bitsin Hajrovic türk statüsünde oynar sonuc olarak teker teker basganin elini öpersiniz

Hajrovic li vizyonun ile sana basarilar baskan.

Takil dar vizyonunda, yeterki istifa et.

Gesendet von meinem Xperia Z1

hakaret etmeden konuşmasını bilmiyor musun aciz misin bu kadar?düşündüğünü anlatmak için insanlara hakaret etmene gerek yok.sadece bu değil kaç kere gördüm insanlara hakaret ettiğini.

haha : ) anlamayana defalarca anlatmak adetim değil.GS taraftarı çocuk gibi ona buna inanıyo.

burda yillardir les gibi adamlari övüp duran alinsin diye yalvaran tipler hajrovici begenmiyor,sizin futbol mantiginiza tukureyim,ister yerli ister yabanci kontenjaninda oynasin o fiyata o futbolcu alinir bos bos konusmayin

Hajrovic li vizyonun ile sana basarilar baskan.

Takil dar vizyonunda, yeterki istifa et.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Hakan sen mi yazıyosun cidden bu mesajları,başkanı bende eleştirdim de istifa kime ne kazandıracak bu dönemde,ayrıca sen bu adamı hiç izlemedim demiştin sanki, alex içinde demiş olabilirsin emin değilim izlemediysen çöp olduğunu nerden biliyosun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt