Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş tutmuyor işte tutması için devamlı bruma gibi julian draxler gibi adamlar alman ve oynatman lazım... alamıyoruz o yüzden bazı arkadaşlar takımda çok çöp var gibisinden yakınıyorlar bunun sebebide bu tarz transferler diye düşünüyorum..

ama o kadar yaşlı takımda maçın sonunu getiremez. drogba,melo,sneijder,selçuk,eboue bunlar genç değil artık. dinamik adamlar lazım..alex 22 yaşında, bruma 19, izet 22.. bence sevinmeniz lazım bunlara. yaşlı adamları almakta ne var..yönetimde biliyordur nanileri almasını..avrupanın büyük kulüplerine bak transfer politikaları hep böyle..

oyuncu kliplerde simdiye kadar sadece birtane oyuncu kliplerindeki gibi cikti

ABDUL KADER KEITA !!

Kardeş sınırlama varsa nokta atışı yapacaksın ben Telles transferini de eleştiriyorum ama biraz daha umutluyum..

En azından Brezilya'dan gelen referanslar çok iyi Telles için..

Türkiye ligi takımlarının mantığı her zaman nokta atışı olmalı..

Misal sağ açık mı alıyorsun gidiceksin Farfan ayarında bir adam alacaksın kesinlikle katkı sağlasın..

Senin alıyım tutarsa diye düşündüğün adam sayısı en fazla 1 dir oda Bruma zaten..

Belki bu adam Farfan'dan iyi nereden biliyoruz?

Selcuk ve Drogba'yi nekadar uzak tutarsak iyi serbest vuruslarda. Hamit zaten oynamaz, Burak'in atmasi ancak Sneijder veya Hajrovic vurmazsa mümkün olur.

Selçuk'u neden uzak tutuyoruz? Adam, Drogba gelmeden önce penaltı gibi kullanıyordu frikikleri. Drogba geldi ayarı bozuldu.

Bu takımda duran topları yakın mesafeden her zaman Selçuk. Uzak mesafeden ise Sneijder kullanmalı. Diğerleri mümkün olduğu kadar az kullansın.

ama o kadar yaşlı takımda maçın sonunu getiremez. drogba,melo,sneijder,selçuk,eboue bunlar genç değil artık. dinamik adamlar lazım..alex 22 yaşında, bruma 19, izet 22.. bence sevinmeniz lazım bunlara. yaşlı adamları almakta ne var..yönetimde biliyordur nanileri almasını..avrupanın büyük kulüplerine bak transfer politikaları hep böyle..

genç oyuncu alalım bende istiyorum ama aldığımız her genç oyuncu bruma gibi adı şanı ne olduğu belli oyuncuysa alalım ona lafım yok :)

Mac esnasinda da oyunun icinde degiller kural basittir top bizdeyken tezaurat rakibe gectigi zaman islik , bunlar tam yarim saat saldir galatasaray diye bagiriyolar maca gittigim gun daraldim resmen keske kale arkasina gitmeseymisim dedim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu karşılamanın fiyasko olmasının UA'nın siyasi tavrıyla ne alakası var ne saçmalıyorsunuz.

Hayatımda gördüğüm en rezil karşılamalardan biriydi.

Hele edilen küfürler. Utanç verici.

transferi sessiz sedasız olan adamdan korkacaksın arkadaş.ben kendisinden umutluyum.gelsin katkı sağlasın gelsin,kanatlara hareket getirsin de başka bir şey istemiyorum.

Belki bu adam Farfan'dan iyi nereden biliyoruz?

Bilemeyiz elbette fakat ben sınırlama varsa nokta atışından bahsediyorum bana desen ki Sinan aga Farfan ne yapar?

Derim ki ''Hızlıdır tekniktir şutları iyidir çok iyi orta keser çok rahat adam geçer''

Elit kanattır ne vereceği bellidir ama Hajro için aynı şeyi söyleyemem..

Tek dikkatimi çeken nokta 22 yaşına göre çok iyi bir fiziği var frikikleri iyi kullanıyor hepsi bu..

ayrıca 22 + oyuncu bence genç oyuncu değildir 3 aşağı 5 yukarı olacağını olmusştur ancak bruma genç oyuncu 22 yaşına geldiği zaman ne olacağını kestirmek güç adam şu anda bile çok çok iyi

Selçuk'u neden uzak tutuyoruz? Adam, Drogba gelmeden önce penaltı gibi kullanıyordu frikikleri. Drogba geldi ayarı bozuldu.

Bu takımda duran topları yakın mesafeden her zaman Selçuk. Uzak mesafeden ise Sneijder kullanmalı. Diğerleri mümkün olduğu kadar az kullansın.

Selcuk bu sene rezalet duran toplarda.. Tüm duran toplari heba ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt