Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar ultraslan icinde paralel yapılanma var ultramagandos diye birazda onların etkisi var normal bir ua sadece havalanına halay cekmeye giderken ultramagandos havaalanına topcu omuzlamaya gider. saygılarımla

Ben Alexin bomba oldugunu dusunuyorum. İçimizde patlayacak bi bomba.

O kadar karamsar olmayin her transferde. Hadi Hajrovic kapali kutu sayilir da, Alex'in piyasasi yüksek. Istisnasiz herkes cok övüyor Alex'i. Ben cok seviniyorum bu transfere sahsen.

Kadromuz iyi zaten beyler. Takima adapte olsunlar yeter bize.

Hajrovic fizigi, sürati ve sutlariyla Türkiye'de mutlaka is yapacaktir.

arkadaslar ultraslan icinde paralel yapılanma var ultramagandos diye birazda onların etkisi var normal bir ua sadece havalanına halay cekmeye giderken ultramagandos havaalanına topcu omuzlamaya gider. saygılarımla

Uğur gözünü seviyim gidin karşılayın edin ama adamın yanağını tükürüğe salyaya bulamayın, bak bütün kameralar orda rezil olmayalım

dinlemenize değer

bilgin gökberk basbakan fener şike rdvan ntv herseyı konusuor

CANLI YAYIN

uA Hell'in twitter sayfasına göre Alex Telles 21:30'da Atatürk Havalimanına geliyormuş . Ve karşılama yapmak için toplanmaya başlayacaklarmış saat 21:00'de . Allah belanızı versin be sizin .

İnanmayanlar alın .

[attachment=6413:capture-20140106-181718.jpg]

Ekli dosyalar

• capture-20140106-181718.webp
    capture-20140106-181718.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 304
1635820662haber.jpg

Fenerbahçe' den transfer bombası.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklama şöyle ;

"Profesyonel futbolcu Izet Altınmeshe ve kulübü BabayıAlırsınız Fc. ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Uğur gözünü seviyim gidin karşılayın edin ama adamın yanağını tükürüğe salyaya bulamayın, bak bütün kameralar orda rezil olmayalım

renkdas o bilerek yaptıgımız birşeydir yav onu yaparken topcuya GSlılık aşılamak amacımızdır. verilen ua polar ve atkılarıda futbolcuyu GS'a ısındırma amaclıdır. polarımız ve atkımızın etkisi BİLİMSEL olarak kanıtlanmış olup daha once de işe yaradıgı açıkca gorulmuştur.

Adamları izlemediyseniz yorum yapmayın, milletin içini karartmayın arkadaş. Alex gördüğüm en iyi genç solbeklerden. Hajroviç'in müthiş bi sol ayağı var ve o da 22 yaşında. İkisi de melo kadar hırslı. takıma böyle oyuncular katmalıyız. 2-3 tane de yerli genç oyuncu alırlarsa şahane olur. Unutmayın yönetimden kimse de biz izet'i alıp hemen Türk yapıcaz demedi. Hemen olcak bir şey de değil zaman gerekiyor. Adam şuan yabancı statüsünde o yüzden bir kaç yabancı gönderip yer açılması gayet normal. Hemen telaş yapmayı çok seviyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pahalı ranfer yapmıcaz demiş başkan telle 7 izet 4 mn € geriye 9 mn € kalmış herhalde 2 mn € gömelim veyselle tarıga yigitle bi tane daha topcu verelim izzet türk olursa bitanede stoper cakarız tamamdır

Bi izleyelim bakalim Hajrovic'i. Kötü bir futbolcu olsa Mancini neden kabul etsin ki?

Isvicre'de gözde bir futbolcu 1-2 senedir, etkili de bir futbolcu. Hizli, güclü.

Cok da pahali olacagini sanmiyorum. 3 Mil diyorlar, 800 de kendisine.

Hayirlisi olsun. Umarim cok katki saglar

mancini kabul etmemiş... mancini önermiş...

mancini gibi teknik direktörlerin de danıştığı scout ekipleri var... sonuçta gelecek her oyuncu iyi çıkarsa teknik direktör ve takım kazanır... ama bizim köhne zihniyet hemen bunu "vaaayyy komisyon alacak" diye tanımlar... sonra da "ulan herifler nerden buluyor bu adamları" der dururuz...

futbol tarihinin en leş transferi çöp beş para etmez ayrıca dandik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt