Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Ben Alexin bomba oldugunu dusunuyorum. İçimizde patlayacak bi bomba.
Bu fikre nasıl vardın merak ettim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar ultraslan icinde paralel yapılanma var ultramagandos diye birazda onların etkisi var normal bir ua sadece havalanına halay cekmeye giderken ultramagandos havaalanına topcu omuzlamaya gider. saygılarımla
uA Hell'in twitter sayfasına göre Alex Telles 21:30'da Atatürk Havalimanına geliyormuş . Ve karşılama yapmak için toplanmaya başlayacaklarmış saat 21:00'de . Allah belanızı versin be sizin .
uA Hell'in twitter sayfasına göre Alex Telles 21:30'da Atatürk Havalimanına geliyormuş . Ve karşılama yapmak için toplanmaya başlayacaklarmış saat 21:00'de . Allah belanızı versin be sizin .
Rezillik
Uğur gözünü seviyim gidin karşılayın edin ama adamın yanağını tükürüğe salyaya bulamayın, bak bütün kameralar orda rezil olmayalım
O değil de bunlar Alex Telles'in geleceğini nereden biliyorlar ? Yönetim mi ayarlıyor bunları ?
Bi izleyelim bakalim Hajrovic'i. Kötü bir futbolcu olsa Mancini neden kabul etsin ki?
Isvicre'de gözde bir futbolcu 1-2 senedir, etkili de bir futbolcu. Hizli, güclü.
Cok da pahali olacagini sanmiyorum. 3 Mil diyorlar, 800 de kendisine.
Hayirlisi olsun. Umarim cok katki saglar
Sen bilmiyormuydun? Tüm spor sitelerinde var![]()