Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben boing 737 800ü tek başıma ankara asfaltına indirdim bu deneyimime dayanarak bu pilot 1.30 saate getiremez

Pilot Telles'in uçağını dolaştırıyor Sivas üzerinden getirecek herhalde.

heyrovici aciklayin la artik...olacaksa olsun artik....

bugun başka transfer olmaz sanki ben gidiyorum üsküdara gezmeye gidiyorum

usku1.jpg

"İtalya'da G.Saray yok"

İtalya futbolunun önemli isimlerinden Serse Cosmi, Juventus'un Roma'yı 3-0 yendiği karşılaşmayı Galatasaray üzerinden değerlendirdi.

06 Ocak 2014 Pazartesi - 16:25 Webaslan Dış Haberler

cosmi-456543.jpg

İtalya futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Serse Cosmi, Juventus'un sahasında Roma'yı 3-0yendiği karşılaşmayı ve Serie A'yı Galatasaray üzerinden değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serse Cosmi, "Roma dün Juventus'a karşı oynadı. İlk yedikleri golden sonra şanslarını denediler ama hem sinirlilerdi hem de karşı takım Juve'ydi. Serie A'da Galatasaray da olmadığına göre bu ligin bitmiş olduğunu söyleyebilirim çünkü Juventus, çok üstün olduğunu bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

İtalya Ligi'nde bir çok takımı çalıştıran 55 yaşındaki Serse Cosmi, son olarak 2012 yılında Siena'yıçalıştırdı.

sr.jpg

aslanım heryerde.eğer italya liginde oynamış olsaydık çok rahat şampiyonluğa oynardık ve milan kadar süksemiz olurdu

uçağa bişey olmasın yav uzun zaman sonra ilk defa bi sol bek görcez

Serse Cosmi'nin şu açıklamaları bile Galatasaray'ın marka değerinin ne kadar arttığının bir göstergesidir. Yabancı bir oyuncu Türkiye ligi'ne gelirken '' Drogba ve Sneijder'i takip ediyordum Türkiye liginde'' diyor şu çok açık ki Türkiye'de Galatasaray ve diğerleri şeklinde artık, Fenerbahçe Türkiye liginde bizi şampiyonlukta geçebilirde ama asla avrupa'da bir isim yapamayacak, Türkiye dendiği zaman akla ilk gelen Galatasaray olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt