Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Hajroviç'e verilecek olan 3-4 bence cuzzi bir rakam..

Şimdi bir kanadımız gencecik bir Bruma , Diğer tarafta gencecik bir Hajroviç.. Tutarsa ikisini satsan 50 milyon euro eder..

Her zaman Porto'yu örnek alıyoruz onların bizden şu aşamadaki farkı 500 bin euro bilemedin 1-2 milyon euro vererek buluyorlar.. ( sirkülasyon çok onlarda alıp satma ) Porto'nun da aldığı her oyuncu iyi çıkmıyor sonuçta , onlar da deneye deneye gençlere yatırım yaparak bu seviyelere geldiler..

Bizim bu son transferlerde ortaya çıkan çok güzel bir tablo var kimse farkında değil..

Gençlere yöneldik ve bu gençleri Drogba-Sneijder gibi kalitelerle bir araya getirerek bir sinerji yaratmayı umuyoruz..

Güzel hoş eyvallah ama bizim deneme yanılma yapma lüksümüz yok Porto gibi alalım olmadı satarız çünkü zaten 6 tane hakkımız var ve direk katkı verecek isimler almamız lazım ama neyse hayırlısı göreceğiz.

Havaalaninda herkes cok heycanli atmosfer mükemmel insanliktan cikmis gibiyiz kesinlikle kralex hayran kalacak

ttalk

Arif o nasıl ekran görüntüsü almak öyle, ekran alıntısı aracı var onu kullansana.

Arif; Direkt sitenin database ni mi koydun kardeş... :confused:

Havaalaninda herkes cok heycanli atmosfer mükemmel insanliktan cikmis gibiyiz kesinlikle kralex hayran kalacak

ttalk

351.png

Güzel hoş eyvallah ama bizim deneme yanılma yapma lüksümüz yok Porto gibi alalım olmadı satarız çünkü zaten 6 tane hakkımız var ve direk katkı verecek isimler almamız lazım ama neyse hayırlısı göreceğiz.

Tabiki deneme yanılma yöntemi bizde uymaz ama bu gibi genç oyuncuları almalıyız..

Mesela benim içimde Shaqiri bir uhtedir.. Bize çok güzel olurdu ..

Ben Tarık Çamdal'da da gelişecek bir potansiyel görüyorum. Kaçırmamalıyız Tarık Çamdal'ı.

Gökhan Gönül'ün gençliği gibi bir oyun tarzı var Tarık'ın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt