Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok dedik ya...ua
IFK_G%C3%B6teborg.png
oldu hahahahahahaha

ya birak kardes , son 2/3 haftadir lalala galatasaray sesinden baska bir beste yok ..

Beste konusunda 0 cekeriz eskisi gibi yok ..

Atmosfer degil demek istedigim taraftarin etkisi cok az besteler cok pasif .. lalala saldir galatasaray duymaktan yildim .. guzelim besteler var okuyan yok

Bestelere dem vur o zaman görkem.Stadın atmosferinde sıkıntı yok.

Bestelere,marşlara geldiğin zaman; ben de senin gibi düşünenlerdenim.

Daha boğucu,daha yıkıcı birşeyler bulmak lazım.

Geçen sene çoğu maça gittim Türkiye de ve Avrupa da çok az takım öyle bir ambians yaratabilir.Stadda maç izlemiyorsunuz bari sallamayın.

Bestelere dem vur o zaman görkem.Stadın atmosferinde sıkıntı yok.

Bestelere,marşlara geldiğin zaman; ben de senin gibi düşünenlerdenim.

Daha boğucu,daha yıkıcı birşeyler bulmak lazım.

aynen .. atmosfer kelimesi yanlis oldu .. ama harbi su besteyi bir duyamadim ...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mLCWf0Lkz-c[/media]

90 dkaika bunu duysam osanmam

ATmosfer istiyorsanız saracogluna bekleriz.

ya birak kardes , son 2/3 haftadir lalala galatasaray sesinden baska bir beste yok ..

Beste konusunda 0 cekeriz eskisi gibi yok ..

Atmosfer degil demek istedigim taraftarin etkisi cok az besteler cok pasif .. lalala saldir galatasaray duymaktan yildim .. guzelim besteler var okuyan yok

Katiliyorum. Gina geldi artik bundan. Hem 2-3 hafta degil. Aylardir böyle. Ben seyirci olarak sIkIlIyorum , futbolcular ne yapsin.

Ucak indi ama Pilot Telles kim ben tanimam diyor :2aloh1:

dünya bizim taraftarımızı konuşuyor bizim ülkemizdeki bazı kuru muhalefetlerde ota bota sallama derdinde. beğenmiyorsanız gidin başka takımı tutun arkadaş nedir bu takıma sallarlar, yönetime sallarlar, taraftara sallarlar. bi haltı da beğendikleri de yok. anca ona buna sallayın, biraz destek olmayı birlik beraberlik içinde olmayı öğrenin artık "kuru muhalefetler"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt