Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giray Kaçar Trabzon'da kadro dışı kalmış ve bir Türk takımına imza atacağım devre arasında demiş aslında alsak hem yerli hemde belli bir potansiyele sahip belki son zamanlarda fazla oynayamıyor ama en azından 3. bir yerli stoperimiz olur.

Ceyhun,hakan balta bunun kadar oynar bence.

Giray Kaçar Trabzon'da kadro dışı kalmış ve bir Türk takımına imza atacağım devre arasında demiş aslında alsak hem yerli hemde belli bir potansiyele sahip belki son zamanlarda fazla oynayamıyor ama en azından 3. bir yerli stoperimiz olur.

Daha iyisi gelecek ve genç

* tapatalk

Son Dakika !!!!!: Ronaldinho transferi için 1 aydır Brezilya'da bulunan Beşiktaş'lı Ahmet Nur Çebi bugün Atletico Mineiro ile antremana çıktı.:P

Hayrovic(pazartesi) -> Telles(Sali) -> Ishak Dogan(Carsamba) -> ?(Persembe) -> ? (Cuma)

Her gun hafta sonuna kadar transfer yapacagiz dedigine gore baskan :)

Test

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

pr_01_1329_max.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I[/media]

Şu İtalyanların videosundaki gözlüklü Elvis Presley görünümlü adamı hepimiz biliyoruz.Fakat adamın tripleri,juventus sevgisinin de ötesinde.

Bu adam Juventus turu atlara büyük para yatırıp,o anda kaybetme hissini yaşamadıysa bende birşey bilmiyorum.Nerden mi biliyorum?

Kaybettiğim zamanlarda,gözlüğe kadar neler atıyorum ben koridora :D

Neden bilmiyorum AMA bu izet beni cok heyecanlandirdi. Hic bir macini canli izlememe ragmen

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Foruma yeni üye olanın ilk yazdığı şeylerden biri "kuş değilim"..

Eskiden böyle değildi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I[/media]

Şu İtalyanların videosundaki gözlüklü Elvis Presley görünümlü adamı hepimiz biliyoruz.Fakat adamın tripleri,juventus sevgisinin de ötesinde.

Bu adam Juventus turu atlara büyük para yatırıp,o anda kaybetme hissini yaşamadıysa bende birşey bilmiyorum.Nerden mi biliyorum?

Kaybettiğim zamanlarda,gözlüğe kadar neler atıyorum ben koridora :D

Anasını eşşekler kovalasın biz koyduk geçtik :)

hoşgeldin potansiyel kuş kardeş, amrabat ile ilgili görüşlerin nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt